2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
آنا جون رنگ مو تو بارداری از سه ماه دوم ضرری نداره اصلا فقط مو رو دکلره قوی نباید گذاشت. قبل انتقال ...

شیما جون من خیلی اطلاعات ندارم اما یادمه یه بار یکی از دوستان که دندانپزشک بود میگفت رنگ و تتو و.... نه صرفا به خاطر رنگ و اثرات مستقیمش بلکه به خاطر التهاباتی که میتونه ایجاد کنه خوب نیست حتی قبل انتقال انجام بشه و ضمنا من حتی شنیدم به خاطر استنشاق بو و حتی هوایی که رنگ توش انجام میشه هم بهتره کسی که بارداره حتی تو محیطی که یکی داره رنگ میذاره هم نباشه!!!!!

واقعیتشو بخوایی من تو انتقالای قبلیم قبل انتقال رنگ میکردم ولی بار آخرم به این نیت که مامان میشم و نه ماه تصمیم دارم رنگ نذارم گفتم خوب این دو ماهیم که رنگ نذاشتم روش!!!!!!

برا همین خیلی راحت رنگ نذاشتم و استرس اینم نداشتم احتمال اینو داره ضرر کنه یا نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون رنگ مو تو بارداری از سه ماه دوم ضرری نداره اصلا فقط مو رو دکلره قوی نباید گذاشت. قبل انتقال ...

یه چیزی از تجربه خودم بگم......

من اپیلاسیون رو با دستگاه اپیلیدی انجام میدادم......

تو بارداریم یادمه یه بار با اپیلیدی کار میکردم از وقتی که کترم شروع شد دخملم حرکات تند نبض مانند داشت یعنی حس میکردم اون تو داره میلرزه و اذیت میشه این بود که دیگه تکرار نکردم......

یه بارم یادمه همسرم با رل کار داشت با روشن کردنش دخملی بدجوری میترسید و میپرید جوری که دیگه همسرم میگفت تو برو تو اتاق و درشو ببند دخملمون اذیت نشه!!!!!

برا همین حس میکنم یه سری چیزا با اینکه اثبات نشدن ضرر دارن یا نه اما رعایت بشه بد نیست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا..من پنج شنبه رفتم آزمایش خون بتام یک بود البته از قبلش نا امید شده بودم چون چند دفعه بی بی زدم منفی شد بازم گفتم شاید معجزه ای اتفاق بیفته مثل اینکه نمیخاد بشه دیگه .. اینبار از اول امیدوار بودم میگفتم دوتا بلاست گذاشتن بار سوممه میگیره ایشالا...همه حرفم اینه ماهایی که خودمون هیچ مشکلی نداریم وهمسرا مشکل دارن تورویان برای خانمها کلی پیگیری میشه دارو آمپول و... ولی آقایون که مساله اصلی هستن هیچی آنا جون آخه دلیلش چیه اگه واقعا جنینا ضعیفن چرا انتقال میدن این همه استرس به آدم وارد میکنن.. دیگه کلا میخام از فکر بچه بیام بیرون خسته شدم خسته  

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون

روغن سویا بهترین گزینه برای مادرانی که سابقه سقط مکرر داشته اند!

زنانی که سابقه سقط مکرر و IVF ناموفق داشته اند علت این امر این است که؛ سیستم ایمنی بدن مادر، جنین را عامل بیگانه شناخته و آن را از بین می‌برد. مصرف روغن سویا احتمال سقط را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. توصیه میشود مادران باردار که سابقه سقط دارند حداقل در سه ماهه اول بارداری روغن سویا را جایگزین روغن مصرفی خود کنند.

توجه داشته باشید برخی افراد به سویا حساسیت دارند حتما در این زمینه مطمئن شوید.

سلام دوست جونیا..من پنج شنبه رفتم آزمایش خون بتام یک بود البته از قبلش نا امید شده بودم چون چند دفعه ...

منم برای ivf قراره رویان برم، منم شوهرم مشکل داره، خودم مشکلی ندارم، با این پست نا امید شدم😢😢

سلام دوست جونیا..من پنج شنبه رفتم آزمایش خون بتام یک بود البته از قبلش نا امید شده بودم چون چند دفعه ...

فدات عزیزممممم.....

متاسفانه باید خودمونم خیلی حواسمون باشه و پیگیر کارامون باشه وگرنه به اینا باشه که تا سه چهار بار منفی دست گرمیه!!!!!

روغن سویا بهترین گزینه برای مادرانی که سابقه سقط مکرر داشته اند! زنانی که سابقه سقط مکرر و IVF ن ...

عزیزم سویا خوبه ولی مثلا میدونم برا کسی که کم کاری تیروئید داره به هیچ وجه خوب نیست!!!!!!

پس به قول شما باید دید برا هر فرد خوبه یا نه!!!!

مرسی انا جون آخه انقدر تو مهربونی من مردم واست که🌹🌹🌹🌹

فدات عزیزم خدا نکنه......

زنده باشی و تولد نوه هاتو ببینی عزیزم.....

رویا جان و شیرین بانو عزیز،،من طبق تجربه خودم میگم، مراکز ناباروری فقط برای مرحله آخر خوبن که میری و سیکل میکروتو شروع میکنی ، منم خیلی از این بابت صدمه خوردم ولی عیب نداره ، دیگه شده ، نظر من اینه قبل از ورود به سیکل همسر و خودتون تحت نظر یک متخصص ناباروری مردان و یه پزشک زنان متخصص ناباروری باشین، همه چیزارو با اون بررسی کنین، کاری که من و همسرم از پارسال شروع کردیم ،الانم همسر من قبل از سیکل داروهای دکتر خودشو طبق تجویز پزشکش استفاده میکنه، دوستان چاره ای نیست، چون مراکز ناباروری بیشتر میخوان برن سر اصل مطلب...البته این نظر من هستش.

عزیزم سویا خوبه ولی مثلا میدونم برا کسی که کم کاری تیروئید داره به هیچ وجه خوب نیست!!!!!! پس به قول ...

آنا جون سلام ، سویا برای اندومتریوز هم خوب نیست ، به پیشرفتش کمک میکنه ... ولی اگر کسی این مشکلات من رو نداره خیلی هم عالی 👍👍👍

سلام عزیزان توروخدا واسم دعا کنین صبح رفتم آزمایش خون دادم غروب جوابش آمادست دعا کنین مثبت باشه و خدا به من یه فرزند سالم وصالح بده دل تو دلم نیست خیلی دعا کنین واسم    

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

سلام دوستای عزیز

من دنبال یه دکتر ایمونولوژیست خوب می گردم

آزیتا جان یادمه شما پیش دکتر زرنانی می رفتین

خوبه ؟ می شه بهش اطمینان کرد؟

شماره تماس و آدرس مطبشون رو دارید؟

اگه بقیه دوستان هم بتونم کمک کنن ممنون می شم

خدایااااا شکرت