2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

سلام من خيلي ناراحتم

گند زدم

من ٤ شنبه رفتم سونو كه گفت ضخامت هشته و اينا و سه شنبه رو گفت انتقال

بعد دارو داد كه از ٥ شنبه شروع كنم

شياف اندومترين

امپول سلكسان و امپول پروژسترون

شياف رو داشتم ديگه از داروخونه نخريدم

از ٥ شنبه هم سلكسان و پروژسترون رو شروع كردم اما اندومترين رو كلا يادم رفت

الان شنبه است يعتي دو روز من استفاده نكردم شياف اندومترين رو

چكار كنم حالا😭😭😭😭

از امشب بزارم خيلي ديره؟؟ تروخدا بگيد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستای گلم جواب آزمایشم منفی بود چهارشنبه میرم دکتر ببینم چی میگه

عزیزم ناراحت شدم فقط در مورد + شدن بی بی هم بگو شاید تو پیدا کردن علت کمک کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون سویا سرشار از استروژنه

آهان پس استروژن بالا میتونه تو تشدید آندومتریوز نقش داشته باشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

افسون جون فكر نكنم، اخه به همه كه شياف و امپول با هم نميدن؟! شما امپول پروژسترون رو زدي، خيلي شياف كليدي نبوده برا محكم كاري بوده. حالا زنگ بزن سوال كن! احتمالا ميگن از امروز بذاري. 

دوستان آمپول ناكسپارين دور نافي رو كجا نگه دارم خودش نوشته زير ٢٥ درجه ولي تو يخچال هم نذاريد.

خوب از صبح تا عصر كه مولرها خاموشه تو خونه دما بالاي ٢٥ هم ميره بذارم تو در بخچال؟

آهان پس استروژن بالا میتونه تو تشدید آندومتریوز نقش داشته باشه!!!!!!

آناجون من شنیدم میگن آندومتریوز از استروژن تغذیه می کنه. و کلا استروژن باعث رشدش میشه
رازیانه و سویا و این قبیل موارد که استروژن دارن برای یه اندومتریوزی اصلا خوب نیست

خدایا شکررررررر

سلام به همگي 

افسون جون اصلا نگران نباش عزيزم از امشب بزار اصلا اينهمه مهم نيست شما داري امپول ميزني اندومترين هم پرستروزنه عزيزم خودتو ناراحت نكن 

مامي جون هستم عزيزم شما خوبي 😘

زندگي جون انشالله معلوم ميشه مشگل از كجاست احتمالا بارداري شيميايي بوده كه بتا اومده پايين عزيزم و منفي شدي 

مامان سبحان جون بسلامتي گلي مامان شدي ديگه مامان دوقلوهااااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام من خيلي ناراحتم گند زدم من ٤ شنبه رفتم سونو كه گفت ضخامت هشته و اينا و سه شنبه رو گفت انتقال ...

عزیزم به نظرم یه اطلاع بده که یادت رفته اگه خیلی حیاتی باشه بهت میگن نه که از همین امروز شروع میکنی....

آنا جون تو همون کلینیک بهم یه کاغذ دادن که گفتن سعی کن این تغذیه رو رعایت کنی ... تو همین جا هم ترحم ...

ممنون عزیزم لطف داری....

میخوام دیگه تو کانال ثبتش کنم دسترسی بهش راحتتر باشه!!!!!

دوستان آمپول ناكسپارين دور نافي رو كجا نگه دارم خودش نوشته زير ٢٥ درجه ولي تو يخچال هم نذاريد. خوب ...

مامی جون من برا این آمپولام یه یخچال یونولیتی خریده بودم و توش یخ میذاشتم و داروهای غیر یخچالیمو توش نگه میداشتم. یه دماسنجم توشداشتم وقتی دماش نهایتا نزدیک ۲۵ میشد یخشو عوض میکردم که بالاتر نره تو سعی کن دماشو همون حدودای ۲۰ نگه داری!!!!!!

آناجون من شنیدم میگن آندومتریوز از استروژن تغذیه می کنه. و کلا استروژن باعث رشدش میشه رازیانه و سویا ...

ممنون آزیتا جون نمیدونستم سویا استروژنش بالاست....

ممنون......

مرسي دوستاي عزيزم 

فردا زنگ مي زنم مطب ببينم چي ميگن

امشب گذاشتم ان شاله ك اوكيه...

منم تو كابينت ميزارم غير يخچاليا رو

ايشاله ك مشكلي نيس😁

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

آناجان

ممنونم از پاسخگوییت.و از پاسخ دوستان.

برمن هم دعا کنین.دیگه شوهرم سمت درمان نمیاد😥

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسي دوستاي عزيزم  فردا زنگ مي زنم مطب ببينم چي ميگن امشب گذاشتم ان شاله ك اوكيه... منم ت ...

عزیزم الان تابستونه لااقل دمای داخل کابینتت رو چک کن!!!!!