2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7083685 بازدید | 687123 پست

کسی قبل انتقال از اینا خورده ؟؟ به رنگ قهوییش رسیدم بخورم یا نه؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی قبل انتقال از اینا خورده ؟؟ به رنگ قهوییش رسیدم بخورم یا نه؟

نه قهوه ای نیاز نیست ،همون ۲۱ تا رو بخور 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم عزیز دلم ببخشید باعث ناراحتیتون شدمانشاالله ک خداوند ب هممون کمک کنهامشب همه تون رو دعا کردم ...

دورت بگردم قشنگ درکت کردم ک چقد سختی کشیدی انشاءالله جواب این همه سختی هاتو میگیری خدابی جواب نمیزاره حتمااین همه دعاهادرحق همدیگه میگیره قربونت برم منم خیلی دعام کردم دیشب التماس کردم خدارو. نگارجون ازسایت تمرینات یوگاروببین انجام بده خیلی حالت خوب میشه انرژی میگیری روحیت میره بالا قوی ومحکم برو واسه انتقال ب امیدخدامادرشدنت نزدیکه توقوی هستی قشنگم

ی شب میری تو کلینیک میخوابی، دستگاهایی رو به سر و بدن وصل میکنن و قرص میدن بخوری و طول شب وضعیتت برر ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله همه چی خیلی مرتب درست پیش میره برات. هزینش زیاده منصرف شدم فعلا

سلام دوستان جواب آزمایش ایمونولوژی من اومده فاکتوری که مربوط به خودایمنی تیروئید بالاتر از نرمال با اینکه آزمایش   tsh  نرماله ،هنوز نوبت دکتر ایمونولوژی نرسیده بهش نشون بدم ،بنظرتون الان چه اقدامی انجام میده ؟ ممکنه بازم بفرسته آزمایش؟؟؟

آخه بهم گفتن وقتی تمام اقداماتی رو که گفتن انجام دادم تازه برم پیش دکتر زنان تا بگه تصمیمش برای ادامه درمان چیه و من تمامشو انجام دادم فقط همین مشاور ایمونولوژی مونده میترسم اینم بخاطر این بقیه فاکتور بخواد چندماه وقت بگیره

سلام دوستان جواب آزمایش ایمونولوژی من اومده فاکتوری که مربوط به خودایمنی تیروئید بالاتر از نرمال با ...

سلام آسمان جون خوبی عزيزم اگ منظورت تی پی او هست یکی ازبچه هااینجاگف تیروئید نرمال بود دکترش گفته تی پی او بالا مهم نیست بالاباشه خللی ایجادنمیکنه ولی من تومقاله های دیگ خوندم باعث سقط میشه آدم نمیدونه کدوم درسته 

انشاءالله من تا پریروز خیلی خستگی و تکرر ادرار داشتم ولی دیروز دیگه هیچ علائمی نداشتم فقط اخر شب یه ...

ای جانم لک بینی که خیلی خبر خوبیه تو روزای اول

انشالله لک لانه گزینی بوده عزیزم نگران نباش 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

@atitalebi   عزیزم من تو تاپیک ای وی اف بودم الان ی خانمی گف من دکترموعوض کردم رفتم پیش فریباعباسی قبلا بهت گفتم باهاش برو. الان همین خانم گفته مثبتیاش خیلی بالاس هرکیودیدم مثبت شده میگه دارو زیاد میده روزی21عددقرص دارم ولی نتیجه بخشه. توباهاش انتقال دادی؟ یانرفتی؟ 

نهال جان مبارک باشه انتقالت عزیزم انشاءالله بحق همین شب حاجتتو بگیری 3شنبه سفره کوچیک واسه امام موسی ...

قربون محبتت عزیزم خیلی التماس دعا دارم

بعد از لطف خدا همه ی امیدم به دعاست

امیدوارم به حق این ماه به حق ائمه که همه جوره بهشون متوسل شدیم خدا بهمون لطف کنه این انتظار تموم بشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام آسمان جون خوبی عزيزم اگ منظورت تی پی او هست یکی ازبچه هااینجاگف تیروئید نرمال بود دکترش گفته تی ...

سلام عزيزم، ممنونم شما خوبید؟ ممنون جواب دادید ،نمیدونم تی پی او چیه و ایا همونیه که من میگم یا نه ،این که گفتم تو آزمایش اسمش Anti thyroglobulin Ab هست ،سرچ کردم تو اینترنت نوشته بود بیماری خود ایمن تیروئید هست ،،، والا سپیدار جون دیگه از هرچی آزمایش و جوابش بیزارم هر موردی رو آزمایش میدم یه موردی توش از نرمال خارجه و کلی از عمرم بابت اون یه مورد میره تا مورد بعد