2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085525 بازدید | 687310 پست
عزيزم با تمام وجودم از خدا ميخوام اين سري مثبت بشي و دامنت سبز بشه❤️❤️🙏🙏🙏🙏

مرسی عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده انشالله

ممنونم که دعا میکنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربون محبتت عزیزم خیلی التماس دعا دارمبعد از لطف خدا همه ی امیدم به دعاستامیدوارم به حق این ماه به ح ...

فدات بشم انشاءالله خدا واست میخواداین دفه عزیزم ب نیت مادرشدنت روزی 100تاسوره توحید بخون تایه هفته بایدسرساعت مشخص ومکان مشخص بخونی بدون حرف زدن مثلافلان جای خونه نشستی بایدتا7روز همونجابشینی وهمون ساعت من ازاین ختم نتیجه گرفتم قبلا واسه ی حاجت ک برام محال بودو واسه مادرشدن چندبارشروع کردم ولی هردفه ب ی دلیل ختمم ب پایان نرسیده یبارم همون اومده نتونستم بخونم یبار دعوت شدم یباروقت دکترم شده...... بایدی ساعتی انجام بدی ک خیالت راحت باشه تواون تایم کسی یاچیزی مانعش نشه خودمم میخوام بازشروع کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزيزم، ممنونم شما خوبید؟ ممنون جواب دادید ،نمیدونم تی پی او چیه و ایا همونیه که من میگم یا نه ، ...

قربونت بخوبیت آره عزیزم تی پی او هست نگران نباش گلم خیلیابابالابودن این فاکتورباردارشدن.میفهمم چی میگی ی چیز ودرست میکنی ی سنگ دیگ میفته جلوپات اینطوری نگاه کن ک خدا داره علتهارومیکشه بیرون تاتو درمان کنی وبی نقص واردسیکل بشی ودوباره طعم شیرین مادرشدنوبچشی

@atitalebi عزیزم من تو تاپیک ای وی اف بودم الان ی خانمی گف من دکترموعوض کردم رفتم پیش فریباعباسی قب ...

سلام عزیزم نه نرفتم دیگه پیشش، راستش خیلی پولکی بود،الانم باز بین دو تا دکتر دیگه و انتخاب مرکز دولتی و خصوصی موندم، ولی میدونی عزیزم همه شون یه کارو میکنن تقریبا، همون روزی هم که من رفتم برای انتقال سومم و اصلا کنسل شد،دوتا خانم بودن که یکی منفی شده بود و یکی هم اصلا جنینی براش تشکیل نشده بود،هردو هم بیمار عباسی بودن

دورت بگردم قشنگ درکت کردم ک چقد سختی کشیدی انشاءالله جواب این همه سختی هاتو میگیری خدابی جواب نمیزار ...

قربونت برم مهربونم

مرررسی عزیزم از این همه همدلی

ایشالله ک همه جواب بگیرن من هم یکیشون

چشم عزیزم یکمی هم ورزش میکنم گلم 

ایشالله ک خدا کمک کنه واقعا

🫂🫂🫂💋💋💋🥹🥹😊🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله به یاری خدا و با دعای شما دوستان منم مامان میشم. خدا به شما و نی نی تو دلت سلامتی بده و به موقع بغلش بگیری. 

کسی قبل انتقال از اینا خورده ؟؟ به رنگ قهوییش رسیدم بخورم یا نه؟

اگه تو سیکل انتقالی استروژن رو بخور پروژسترون نباید بخوری. فک کنم رنگ قهوه ای نباید بخوری. چک کن پشتش نوشته

نه قهوه ای نیاز نیست ،همون ۲۱ تا رو بخور

ممنون عزیزم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بله

زنده باشه عزیزم اولی هم با آی وی اف بود؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قربونت بخوبیت آره عزیزم تی پی او هست نگران نباش گلم خیلیابابالابودن این فاکتورباردارشدن.میفهمم چی می ...

بعد از چند سال به بررسی شدن اعتقاد ندارم انگار وقتی هنوز داروهای مختلف آدم استفاده نکرده یا زیاد بدن دستکاری نشده زودتر و بهتر به نتیجه میرسه وگرنه این همه آدم با نقصها و مشکلات مختلف راحت باردار میشن ،ما با این همه آزمایش و بررسی اندر خم یه کوچه هستیم

سلام دوستان جواب آزمایش ایمونولوژی من اومده فاکتوری که مربوط به خودایمنی تیروئید بالاتر از نرمال با ...

برای من بالا بود، انتی توپو و tak منظورته؟ من تیروئید هاشیموتو برام تشخیص دادند، بهم قرض لووتیروکسین دادند ولی کلا از قبل بارداری و در طول بارداری روزی ۲۵ میکروگرم لووتیروکسین مصرف میکردم، بیشترش نیاز نشد با همون کنترل شد.

البته الان تحت نظر دکترم چون قرصم رو سر خود قطع کردم

سلام عزیزم نه نرفتم دیگه پیشش، راستش خیلی پولکی بود،الانم باز بین دو تا دکتر دیگه و انتخاب مرکز دولت ...

سلام گلم آره میگفتن پولکیه ومثبتیاش زیاده.اگ خودت اینارو دیدی ازش دلت باهاش نيست پس نری بهتره.چون آرامشی ک دکتر میده واقعامهمه.2تادکتری ک تو انتخابش موندی یکم تحقیق کن ببین نظرات چجوریه یابا هرکدوم یبارویزیت شوببین چجورین بعدراحترمیشه انتخابت عزیزم. انشالله خداخودش اون انتخابی ک برات خیره سر راهت قراربده وراحت بشی