بچه هارفتم خیاطی تالباسمو تحویل بگیرم یهودوستم گفت اینم خانم میگه من دعانویسم وسید سیاهمو ونمیدونم چی چیه و منم اصلا اعتقادندارم وخندم گرفت .یهو زنه گفت دخترم اسم شوهرت علیه به اسم علی اعتقادداری دروغی درکارم نیست من یهو خشکم زد گفتم پس برای خواهرم بگپ ببینم زندگیش چجوریه خواهرم خیلی درگیره مشکلاتع راه نمیاد گفت به خواهرت دعانوستن واینا باید تاس بندازم قبل ازمن یه خانوم دیگه گفت من میخام اول مشکلمو بگم واسه این خانوم تاس انداخت منمقبول کردم وایسادم دیدم یکم گذشت واسه اب یه چیزایی گفت و یکم گذشت گذاشت دم در و جو خیلی سنگین بود ازدم دراورد ودیدیم توش یه کیسه بزرگ مسکی وپرازدعاست رسما تن وبدنم شروع به لرزه کرد ازاسترس داشتم میمردم گفت باید چادرمشکی سرم باشه تاحل بشه بهش گفتم میخام موکلتو ببینم یهو شوکه شد گفت مطمئنی گفت اره همه ازمغازه رفتن بیرون من موندمو واون خانوم یه عالمه حرف زدبهم که مطمئنی وفلان بعددوباره یه چیزایی زیرلب گفت وگفت ابو ببین به اب که نگاه کردم دیدم یکی باچادر سیاه انگارپشته اب که داخل تست بود یه اینه توش گذاشته بود رنگ وروم گچ شده بوداومذم خونه شوهرم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت برای خواهرمم تاس نگرفتم انقدرترسیدم ازاون خانوممطلا گرفت رفت
من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
از دست شما آدمهای ساده زود باور که زندگی خودتون بقیه رو نتونسته خراب میکنید
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!