2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085522 بازدید | 687308 پست
بچه ها من هنوزم دارم سونو آزمایش میدم هر روز تو رویانپدرم درومدخیییلی سخته این پروسه ای ک برا من در ...

برات آیه الکرسی خوندم عزیزم صبور باش این چند روزم میگذره به سلامتی انتقال میدی انشالله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم از خدا میخوام به حرمت این روز و ماه عزیز که مثبت بشیم هردومون دیگه چه علائمی داری؟ من حتی با ج ...

انشاءالله 

من تا پریروز خیلی خستگی و تکرر ادرار داشتم ولی دیروز دیگه هیچ علائمی نداشتم فقط اخر شب یه کوچولو زیر دلم درد میکرد‌ 

یکم نگرانم چون علائمی که داشتم رفتن ....پاهام فقط یه کوچولو سرده مه اونم یادم نمیاد قبلا هم اینطوری بودم یا نه ....من سه روز اول خیییلی علائم داشتم و فک کنم روز چهارم یه چییییز خیلی کوچولو به رنگ قهوای تو لباس زیرم دیدم که حتی شک دارم چی بود

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...برای مثبت شدنم صلوات میفرستی؟

اگر تهران هستید میشه اسم دکترتون رو‌ بگید

نه عزیزم تبریزم من.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تست قلب هم دادی؟

آره خودم ی ماه پیش رفتم گفت هیچ مشکلی نداری. قبلاً شلی خفیف دریچه میترال داشتم که دکتر اکو کرد گف اصلا چیز مهمی نیس ک دارو نیاز باشه . برا تنگی نفسو تپش قلبم رفته بودم. گف اگر اذیت شدی برا تپش قلب هر از گاهی قرص بخور. ک نیاز نشده فعلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کی برات تستو درخواست کرد؟ دکتر زنانت؟

نه عزیزم خودم چون در مورد خواب مشکل داشتم از طرفی تو همه بارداری ها ب شدددت شبا تو خواب اذیت میشدم ی جور بی قراری تو خواب داشتم و هی بیدار میشدم و ی سری خواب تکرار میشد برام. ی روز تو شهر تابلو انجمن اختلالات خواب ایران رو دیدم گفتم سرچ کنم ببینم چیه که با کلینیک تخصصی خواب آشنا شدم. رفتم اونجا و دکتر بعد کلی سوال و جواب و... این تشخیص رو داد که ظاهراً درست در اومد.

منم شنبه برم سونو و برای پنج شنبه انتقال.روز ۱۸ سیکل انتقال دیر نمیشه؟

ن عزیزم من روز هجده تازه می‌خوان سونو کنم😭

گفت چهار پنج روز بعدش انتقال ینی 23 یا 22 پریود

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
برات آیه الکرسی خوندم عزیزم صبور باش این چند روزم میگذره به سلامتی انتقال میدی انشالله

فدای تو عزیز دلم مرسی لطف کردین🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋

از اولسیکلچنتا سونو دادی؟

تو پریود دوبار

بعد از قرص لتروزول هم یک روز درمیان و دیروز امروز و شنبه پشت سر هم 

فکر کنم از پریود تا الان هفت هشت بار بشه

سلام خانوما

امروز ششمین روز انتقالمه

یک ساعت خوبم یه ساعت بعدش فقط گریه میکنم بعدش

یه ساعت عصبی و بداخلاقم.به کسی هم نگفتیم تو راه ای وی افیم به همین خاطر خونه تنهام.هیچ علائمی ندارم.جنین فریز هم ندارم

امشب من دلشکسته‌رو هم دعا کنید