2777
2789
عنوان

در ریملم باز مونده خشک شده🥲🥲🥲

64 بازدید | 13 پست

چیکار کنم اه تازه خریده بودمش ۱۰ روزم نمیشه  اسنس صورتی بود راه حلی سراغ دارین درست بشه یا بندازم دور ؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الو ورا اون ژلش رو 

یکمم خیلی کم بریز توش بزار چندساعت بمونه اوکی میشه 

من همین کارو میکنم همیشه تازه مژه هاتم دیگه نمیچسبن بهم نخ نخ میشن موقع ریمل زدن😍🤌

بعدم دعام کن

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

توش گلاب بریز منم از یکی شنیدم

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

الو ورا اون ژلش رو یکمم خیلی کم بریز توش بزار چندساعت بمونه اوکی میشه من همین کارو میکنم همیشه تازه ...

ژل الو ورا دارم مخصوص صورت هست بزنم اشکال نداره ؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

شنیدم قطره چشم جواب میده اما مطمئن نیستم اههه منم از لحاظ ریمل بدشانسم هیچ وقت ریملم خوب نبوده نمیدو ...

اسنس بگیر خیلی خوبه من درشو باز گذاشتم خشک شد وگرنه خیلی دووم میاره 

ژل الو ورا دارم مخصوص صورت هست بزنم اشکال نداره ؟

نمیدونم 

من الو ورا طبیعی داریم تو حیاطمون 

ژل اون رو میزنم عالی میشه 

یه شاخه کوچیک از عطاری بخر خیلی نمیشه 

اون ژل هم توی یه ریمل بدرد نخور دیکه امتحان کن اگر اچکی بود تو اینم بریز

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چنده عکسش م ریمیل ارزون چی خوبه

ریمل سر بنفش ها عالین من چندساله استفاده میکنم خیلی خوبن خیلی