2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7083441 بازدید | 687107 پست
۲۸ روزه گفتم پریود نشم یهویی گفت با این آزمایشی ک هر روز میگیریم از شما تشخیص میدیم کی پریود میشی خی ...

منظورم این بود که از دکترم سوال کردم و این بود جوابم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم خوبی آلاجون تست خواب چیه؟ هزینش بالاست؟ منم فک کنم نیازدارم ب این تست

ی شب میری تو کلینیک میخوابی، دستگاهایی رو به سر و بدن وصل میکنن و قرص میدن بخوری و طول شب وضعیتت بررسی میشه.۷-۸ صفحه جوابش بود با توضیحات و نمودار و‌‌‌ .‌‌.. ک من همشو نفهمیدم چیه.

آره هزینه اش خیلی زیاد بود.  پنج و سیصد بود اونجا .

البته بیمه گف میده ولی چقدشو نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آلاجون چ قرص خوابی دادن؟ عزیزم واسه درمانش دارودادن؟ چ دارویی؟

گف ولی متاسفانه تو ذهنم نموند اسمش. این دفعه که برا تنظیمات دستگاه برم میپرسم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلاجون چ قرص خوابی دادن؟ عزیزم واسه درمانش دارودادن؟ چ دارویی؟

متاسفانه درمانش دارویی نیس. 

انشاءالله مشکلت حل میشه قربونت برم ب زودی روزیتوخدامیده🙏

😘😘❤️❤️❤️❤️

سلام هلی جوون خوبی عزیزم معجزه ی قشنگت خوبه😍

قربونت برم عزیزم  خداروشکر     اونم  خوبه  و با چالشاش هر روز  یه داستان  داریم  خلاصه کلی باهاش سرگرمیم 

کل دیشب بیدار بودم   تب شدیدی ک پایین  نمیاد   بخاطر واکسن ۶ ماهگی 

گف ولی متاسفانه تو ذهنم نموند اسمش. این دفعه که برا تنظیمات دستگاه برم میپرسم حتما

آلا جون  حالت چطوره عزیزم خوبی  سلامتی ؟؟چخبر  در چه حالی 

دیدم بچه ها نوشتن حالت خوب شه!!! خدای نکرده  اتفاقی افتاده  گلم   بلا دور باشه ازت  نازنین ❤

@alaae عزیزم ایشالله زود زود خوب شی حال دلت خوب باشه

قربوووونت برم عزیزم❤️❤️😘😘 ان شالله حاجت روایی تونو ببینم خییییلی زود 😍

آلا جون حالت چطوره عزیزم خوبی سلامتی ؟؟چخبر در چه حالی دیدم بچه ها نوشتن حالت خوب شه!!! خدای نکرد ...

سلام عزیزم قربونت برم 😘 خودت خوبی؟ نی نی مون ان شاالله سلامت باشه همیشه😍

نه چیز چندان مهمی نیس، یکم اختلال خوب دارم و کمبود اکسیژن که باید درمان بشه

سلام عزیزم قربونت برم 😘 خودت خوبی؟ نی نی مون ان شاالله سلامت باشه همیشه😍نه چیز چندان مهمی نیس، یکم ...

*اختلال خواب