2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064578 بازدید | 685772 پست
انقدر مطلب از نینی سایت خوندم که کاملا گیج شدم که کجا برم برای ای وی افاز مام بد میگنابن سینا دکتری ...

سلام عزیزم دوستان درست میگن همه مراکز ناراضی و راضی زیاد دارن خودتون با توجه به شرایطتتون مرکز رو انتخاب کنین من خودم قبلا بیمارستان بهمن با دکتر عارفی بودم نتیجه نگرفتم الان رفتم رویان ،مام رو هم با توجه به اینکه سنم بالاست و دوست نداشتم تخمک اهدایی استفاده کنم چون به رنج سنی من این پیشنهاد رو میدن ، نرفتم ،نتیجه فعلا نگرفتم من خودم تا اینجا با وجود همه بردن آوردناشون از رویان راضی هستم چون همه جوره چک اب انجام میدن  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای من برنامه نمینوشتهمش میگفت عفونت برو ۱۰ روز بعد بیاالانم میگه جواب پاپ بیادیه جلسه برو برای معا ...

چه خوب که چک‌میکنه براتون برای من تو هیچ انتقال چک نشد ،الانم منم مثل شما درگیر عفونت مزمن هستم هر چی هم مصرف میکنم خوب نمیشم شما چه دارویی استفاده میکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب که چک‌میکنه براتون برای من تو هیچ انتقال چک نشد ،الانم منم مثل شما درگیر عفونت مزمن هستم هر چ ...

بمن دفعه اول کپسول اموکسی ۱۰۰ داد(ابی رنگه)

دفعه دوم یه کرم داد اسمش یادم نیس

دفعه سوم یه کرم داد از خانواده  فلکونازول و قرص تینیدازول 

ولی هر چی عفونت داشتم خشک شد و بیرون نیومد چیزی .

حالا خواهرم از طب اسلامی عفونت رو که درمان میکنه یه مشت ازش چیزایی مثل دستمال کاغذی خارج میشه.

فک کنم درستش همینه ؟ مگه نه؟

این داروهای شیمیایی چقد ضرر دارن بهمون.

😉

چه خوب که چک‌میکنه براتون برای من تو هیچ انتقال چک نشد ،الانم منم مثل شما درگیر عفونت مزمن هستم هر چ ...

من قبلا یه دکتر معمولی پیش متخصص میرفتم

همش مترونیدازول با کرم کلوتریمازول مینوشت

خوب هم نمیشدم

ولی درمان های مرکز ناباروری خیلی جدی تر و تخصصی تره.من گاهیی میگفتم بخاطر پول ویزیت کش میده.۳ بار رفتم ویزیت تا درمان شد.

😉

پاپ اسمیر دادی؟

من اول مهر دادم نوشت التهاب شدید

دکتر گفت من با التهاب شدید انتقال نمیدم چون منفی میشه.

موند درمان کرد و دوباره فرستاد پاپ اسمیر 

الان مناظر جواب اونم

اگر اوکی باشه به امید خدا پریود بعدی میرم انتقال .

حالا یه سوال 

من چجوری درخواست بدم حتما جنین بلاست باشه؟؟؟؟

😉

سلام دوستان،روزتون خوش،من دخترم سرماخورده،تب شدید داره و ....

حالا من چهارشنبه انتقال جنین دارم،به نظرتون انتقال و کنسل کنم چون ممکنه منم بگیرم  

این دوتا جنین هایی که دارم جنین های آخر و و اخرین تلاش من برای بچه دوم داشتن یعنی در کل آخرین شانس منه حالا میترسم سرما خوردگی بگیرم ،امروز نوبت دکتر دارم به نظرتون بهش بگم کنسل کنه یا نه

خیلی گیج و سر درگمم نمیدونم باید چیکار کنم،از طرفی هم به خاطر این همه دارو که استفاده کرده میگم کنسل نکنم،اگه شما جای من بودین چیکار میکردین

بچه هایی که سابقه لکه وخونریزی داشتن میشه کمکم کنید تا عصر میرم پیش دکتر هفته قبل لکه داشتم انوکسپاربن واسپرینمو قطع کرد چند روز لکه نداشتم گفتن جمعه انوکسپاربن بزن ماهم گوش کردیم زدیم دیشب ساعت ۱۱میخواستم بخوابم یهو احساس کردم خیلی خیسم دوباره خونریزی رفتم بیرون یهو لخته خون اندازه نصف کف دست خارج شد خوب ندیدم دوباره شک شدم یه عالمه گریه و کامل ناامید دیگه  پریود شدم رفت ولی فقط نیم ساعت بود از دیشب م هیچ خبری نیست اما من خواب به چشمم نیومده داغونم 😭😭🥺🥺🥺🥺برام دعا کنید اینبار م چیزی نیاشه قلبم داره قفل میکنه دیگه 🥺🥺🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه هایی که سابقه لکه وخونریزی داشتن میشه کمکم کنید تا عصر میرم پیش دکتر هفته قبل لکه داشتم انوکسپار ...

بارداری؟ هماتوم داری؟  انشالله ک چیزی نیست شاید از هماتومه منم پنج شنبه خونریری قرمز کردم رفتم سونو نوشت قسمت تهتانی ساک بارداری خونریزی داره فک کنم همون هماتوم میشه اومدم خونه شیاف اضاف کردم دوفامدم یکی میخوردم دوتاش کردم خداروشکر قطع شد

سلام دوستان،روزتون خوش،من دخترم سرماخورده،تب شدید داره و ....حالا من چهارشنبه انتقال جنین دارم،به نظ ...

نه کنسل نکن اینهمه عارضه دارن داروها 

من دو روز بعد انتقالم مریض شدم و خیلی مریضی بدی هم بود ولی روی نتیجه اثری نداشت 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
الهی عزیزم آسمان جان جنینهات از بین رفتن 🥹 از شنیدنش خیلی ناراحت شدم 😟😟 کدوم دکتر رویان گفت در مو ...

مصطفایی به یکی از خانم‌ها که ازش پرسید اینطوری گفت من خودم نپرسیدم ،من بهش چسب جنین و پی آر پی گفتم که موافقت نکرد،، بله عزيزم همه رو از فریز درآوردن اوت شدن البته خیلی وقت بود از رویان دل کنده بودم بخاطر جنینام اونجا ادامه میدادم که دیگه کلا الان مرکز عوض کردم