2777
2789
عنوان

داستان سه بار ازدواج خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 106 پست
خواهرم برای کنکور منم خیلی اذیتم کرد سال کنکورم خواهرم از حسادت نمیذاشت درس بخونم صدای تلویزیون و آ ...

ببخشید پدرت خیلی بخار بود

کاش کلا مینداختش بیرون هر بلایی میخواستن سرش میاوردن

جز ابروریزی چیزی نداره

یا امین اباد بستریش میکردن چون مشخصه تعادل روانی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم ازدواج سومشه دوباره برگشته میخواد طلاق بگیره اینم بگم تو همه این قهرا هیچکدوم از خانواده های ...

رو خودت تمرکز کن محلش نده 

درستو بخون باشگاه برو زبان بخون به خودت برس 

من نمیتونم با کسی آشنا بشم آخه خدایی کی دختری رو میگیره که خواهرش سه بار طلاق گرفته باشه نمیگه حتما ...

من اگه پسر بودم میگرفتمت با نقشه میومدم جلو خواهرتو به قتل میرسوندم یه خاندان منو سوگلیشون میدونستن بعد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الانم ازدواج سومشه دوباره برگشته میخواد طلاق بگیره اینم بگم تو همه این قهرا هیچکدوم از خانواده های ...

چند بار تایپ کردم و پاک کردم شک داشتم که بگم

خواهرتون علائم نرمالی نداره کاش به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید هم زندگی خودش درست میشه هم شما حتما پیگیری کن 

یه مورد می شناختم به افسردگی دو قطبی مبتلا بود دقیقا همین رفتار ها و بی فکری ها رو داشت 

دل من در دل شب خواب پروانه شدن می‌بیند... 
ببخشید پدرت خیلی بخار بودکاش کلا مینداختش بیرون هر بلایی میخواستن سرش میاوردنجز ابروریزی چیزی ندارهی ...

از پدر مادرم هم متنفرم زندگی منو فدای اون احمق کردن نذاشتن درس بخونم نذاشتن جوونی کنم از بس خونمون به خاطرش جنگ و دعوا بود افسردگی گرفتم  

جوجه پرستار

من نمیتونم با کسی آشنا بشم آخه خدایی کی دختری رو میگیره که خواهرش سه بار طلاق گرفته باشه نمیگه حتما ...

نه به هیچ وجه همچین فکری نکن

مشکل تو رو نداشتم ولی زمان ۲۰ سالگی همچین فکری میکردم

الان ک ۲۵ سالم شده متوجهم چقدر اشتباه فکر میکردم

عزیزم تو زندگیت جداس تنها چیزی تو رو ب خواهرت وصل میکنه خانوادته

ازدواج کنی بری نهایت در حد ی سر زدنه

ولی مهمه ک با کی ازدواج کنی و موفق باشی

پس هر جور شده سعی کن یا از طریق درس یا یادگرفتن هنری شاغل بشی 

الان ک فرصتشو داری زمانتو الکی از دست نده

به خواهرت هم فکر نکن

شما هیچ مشکلی هم نداشته باشی فامیل زر میزنه

انگار تو سرشتش که فقط زر بزنه

اهمیت نده

حق داری 

ولی تقصیر خانوادتم هست شل گرفتن همون اول میزدن تو دهنش این نمیشد

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

از پدر مادرم هم متنفرم زندگی منو فدای اون احمق کردن نذاشتن درس بخونم نذاشتن جوونی کنم از بس خونمون ب ...

درکت میکنم گلم

ولی از این منجلاب خودتو بکش بیرون

اگه پدرت مثل من محدودت نمیکنه برو کار کردن همزمان درستو بخون یا ی لاین ارایشگری یاد بگیر 

اینجوری اون رو هم کمتر میبینی

چند بار تایپ کردم و پاک کردم شک داشتم که بگمخواهرتون علائم نرمالی نداره کاش به متخصص اعصاب و روان مر ...

منم یادم به اون زنه افتاد که به روانشناسه میگفت دوست دارم همه پسرا رو امتحان کنم