2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم🤣🤣🤣🤣🤣

133 بازدید | 13 پست

بخندین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣

اگه جوک هم بلدین بگین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همین الان  (با تمام مشکلاتی که دادی )   آنچنان بخند که همسایه هم بشنوه 

ب مشکلاتت بخند   

بخند! 

بخند !🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

حالا همسایمون میگه وا این دختره خل و چل شده این وقت شب 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخنددددد فردا مدرسه تعطیل 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخند که پس فردا هم تعطیله 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂می‌خوام آنقدر بخندم کل سال تعطیل بشه 💃💃🤣🤣

مگه میشه تو رو داشت غمی داشت 🫶💜

حالا همسایمون میگه وا این دختره خل و چل شده این وقت شب

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

بگه مهم نیس🤣🤣🤣🤣

توبخند🤣🤣🤣😂🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
میگه یه مرده میخوره به نرده برمیگرده🤣🤣🤣میدونم تکراریه ولی خبببب😂

🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣

بخنددددد فردا مدرسه تعطیل 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخند که پس فردا هم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂😃🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

https://uupload.ir/view/vid_20241024_015906_130_2gve.mp4/