2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7063894 بازدید | 685721 پست
آره دکتری که معروف نباشه خیلی بهتر منم کاملا باهات موافقم من مثلا با دکتر عارفی بودم اینهمه معروف هس ...

میدونید چون بیماراشون زیاد میشن دقت میاد پایین از طرفی چون خیالشون راحته معروفند و بیمار دارن انگار زیاد به خودشون زحمت نمیدن که راههای مختلف برای مثبت شدن پیش بگیرن ،این که تجربه منه

نه فقط ای یو ای انجام دادم

خب پس این فکرا چیه ،شما اول برو یکبار پانکچر بشو بعد فاز منفی به خودت بده آخه تو پانکچره که کیفیت معلوم میشه ،یکی هست بالای ۴۰ ساله کیفیت تخمکش خوبه یکی پایین ۳۰ سال کیفیت تخمکش پایینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه کنسل نکن اینهمه عارضه دارن داروها من دو روز بعد انتقالم مریض شدم و خیلی مریضی بدی هم بود ولی روی ...

منم به خاطر عوارض داروها دوس ندارم کنسل بشه،مخصوصا که من یه میوم دارم هر سری که داروی انتقال استفاده کردم بزرگتر شده

خیلیا میگن توی مام بیشتر تاکید به تخمک اهدایی میکنناین منو میترسونهیه خانمه ۳۵ سالش بود میگفت بمن می ...

آره میگن تو مام زود پیشنهاد اهدایی میکنن ،ولی از یه خانومی شنیدم می‌گفت اصلا اینطور نبود با اینکه شرایطشم خوب نبود اول با تخمک خودش امتحان کرده بودن 

خب اهدایی گرفتن هم که زورکی نیست گلم اگه بخوای انجام‌نمیدی ،خیلی از دکترا به خیلیا میگن اهدایی ولی مرکز یا دکترشون رو عوض کردن و با تخمک خودشونم باردار شدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی عزیزم آسمان جان جنینهات از بین رفتن 🥹 از شنیدنش خیلی ناراحت شدم 😟😟 کدوم دکتر رویان گفت در مو ...

ورزشهاش چی هست؟!

فیزیو رحم هم هست مگه؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کاملا باهاتون موافقم ، از ۴بار پانکچرمن ۲بار آخر با ایشون بود دقیقا همون دارو همون روش میخواست بعد ا ...

وای این حرفت خیلی درسته که میگی با دکتر معروف نباید درمان کنی 

دقیقا من اولین ای وی اف رفتم پیش معرفترین دکتر شهر که اینقدر اسم درآورده از استانهای دیگه کلی مریض داره ولی بعد رفتن کلی پشیمون شدم ، چون فقط الکی اسم داشت و فکرش پیش پول 

بعدش رفتم پیش دکتری که کمتر معروف بود و خیلی بهتر بود و الان همین دکترم اسم درآورده و میبینم اینم‌ داره از رده خارج میشه ،هم شدیداً پولکی شده و هم مثل قبل خوب کار نمیکنه ،به نظرم دکتری که سرش خیلی شلوغه کیفیت کارشم میاد پایین و اینکه فکر میکنه به خاطر اسمش همه میرن پیشش دیگه چرا زیاد تلاش کنه 

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

ممنونم ازت فاطمه جان

برام دعا کن مامان فاطمه تو الان دعات مستجاب

وارد سیکل انتقال شدم

چهارمین انتقاله دعا کن مثبت بشم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
وای این حرفت خیلی درسته که میگی با دکتر معروف نباید درمان کنی دقیقا من اولین ای وی اف رفتم پیش معرفت ...

حالا بعضی ها هم میگن خب فلانی حتما کارش خوبه و مثبتاش بالاست که شلوغه ولی بدیهی تو یه مرکز همه دکترا هم مثبت دارن هم منفی ولی اونی که مریضاش بیشتره مثبتش بیشتر تو چشمه، ، من که دیگه به حدی رسیدم نه دیگه دکتری میخوام که ریز چک کنه نه اینکه معروف باشه چون به اندازه کافی تو این چند سال چک شدم و به قول شما تو این چند سال به بدنم واقفم که چی روم جواب میده و چی بیهودست،، خدا هممونو از دست دکتر و دوا دارو خلاص کنه و حاجاتمونو بده

حالا بعضی ها هم میگن خب فلانی حتما کارش خوبه و مثبتاش بالاست که شلوغه ولی بدیهی تو یه مرکز همه دکترا ...

دقیقا منم از ریز چک شدن خسته شدم ،گیر دادن به چیزای بیخود 

آره میگن تو مام زود پیشنهاد اهدایی میکنن ،ولی از یه خانومی شنیدم می‌گفت اصلا اینطور نبود با اینکه شر ...

دوست دارم اگه ابعادی از نطر منفی بودن گرفتن تخمک اهدایی هست از نطر بقیه بدونم ،،، خیلی میشنوم همه رو اهدایی حساسن منم درک میکنم آدم دوست داره بچش ژنتیک خودشو داشته باشه ولی واقعا وقتی سالها تو سیکل باشی و جنین خیلی کم و ضعیف داشته باشی و همینطوری عمر سپری بشه مگه چه اشکالی داره تخمک اهدایی گرفت ؟ حداقل همونو میزارن تو رحم و خود آدم بدنیا میاره دیگه ،، یعنی افرادی که مخالفن فکر میکنن شاید بعد تولد دلبستگی نسبت به اون بچه نداشته باشن ؟؟؟ 

من خودم بعد این همه هزینه و این همه مدت و بی نتیجه بودن کار واقعا خودم میخوام پیشنهاد اهدایی بدم ولی نمیدونم چرا اینقدر همه حتی از پیشنهادم گریزونن، گاهی پیش خودم میگم نکنه برداشت من اشتباه باشه