2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064062 بازدید | 685731 پست
سلام پونه جونحالتون چطوره؟

سلام بانوی خوش‌قلبِ با معرفت🌷💙

چندی‌است در احوالِ پریشانیِ خویشم
غمناک‌تر از لحنِ غزل‌خوانیِ خویشم💔
یعقوب‌تر از من نتوان جست به عالم
من منتظرِ یوسفِ کنعانیِ خویشم.‌..

امیدوارم در ادامه‌ی پی‌گیریهات، به زودی خبرهای شیرین بشنویم از شما و همه‌ی دوستانِ خوش‌قلبِ قدیم و جدید این تاپیک... 

الهی آمین🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادنیه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنی ...

عززززیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی کوچولو رو بغل کنی

خدا به تو لطف کرده ،لطفا برای منم دعا کن روز12 انتقال دعا کن مثبت باشم لکه بینی قهوه ای دارن خییییلیییی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آسپرین که خونریزی زیاد می‌کنه چرا وقتی دیر خوردی پریودت سنگین شد ؟ عوارض جیناتی چیا هستن که نخ ...

خب‌همون‌دیواره‌رحمن‌ریزش‌کرد‌روز۵پریودی‌روز۷که‌باید

میرفتم‌حموم‌لخته‌ازمن‌میرفت‌خوپم‌حس‌کردم‌به‌خاطراین‌شده

که‌یاپم‌رفت‌ودیرخوردم‌ولی‌دکترم‌گفت‌هورمونات‌بهم‌ریخته

کلا‌استرادیول‌عوارضش‌سرطانه‌تازه‌اونم‌میخواسم‌بزنم‌تو‌واژینال

واقعا‌ترسیدم‌البته‌این‌نظرشخص‌خودم‌براخودم‌بود

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
عززززیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی کوچولو رو بغل کنیخدا به تو لطف کرده ،لطفا برای منم دعا کن روز12 ...

عزیزم‌انشاالله‌مثبت‌میشیانشاالله‌مادرشدنت‌اینجا‌خبرش‌بدی🙏

‌ولی‌من‌اصلا‌به‌زورنخواستم‌

همش‌میگفتم‌خدایااگه‌فرزندسالم‌وصالحی‌میشه‌برام‌نگهش‌دار

منم‌لک‌داشتم‌تا۷انتقال‌نگران‌نباش

عززززیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی کوچولو رو بغل کنیخدا به تو لطف کرده ،لطفا برای منم دعا کن روز12 ...

عزیزم انشاالله شما مثبتی

منم تو دوره انتقال لک قهوه ای دیدم که برای لانه گزینی بود و مثبت بودم. نگران نباش .استراحت کن و سنگین و سبک‌نکن

اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادنیه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنی ...

مبارکت باشه عزیزم

من چسب جنین رو دور ناف زدن برام. از عوارض ش هم این بود که دوشب اول استخوان درد شدید داشتم

عزیزم‌انشاالله‌مثبت‌میشیانشاالله‌مادرشدنت‌اینجا‌خبرش‌بدی🙏‌ولی‌من‌اصلا‌به‌زورنخواستم‌همش‌میگفتم‌خدای ...

مرسی عزیزم توکل بخدا

من از روز 10البته آخرشب لکه بینی شروع شده تا امروز ک روز 12

لکه قهوه ای عذرخواهی میکنم بیشتر شبیه ترشح قهوه ای

عزیزم انشاالله شما مثبتیمنم تو دوره انتقال لک قهوه ای دیدم که برای لانه گزینی بود و مثبت بودم. نگران ...

ممنون از دلگرمی عزیزم انشالله ک اینطور باشه

چشم  الان دو روز دارم استراحت میکنم فقط برای سرویس از جام بلند میشم

به به خیلی مبارک باش عزیزم چقد ذوق کردم 💚😍 ماروهم حتما دعا کن 😚منم بار اولمه دو تا بلاست انتقال دادم،

ن عزیزم اسمش چسب جنینه ولی در اصل برای بالا بردن ایمنی رحم تزریق میشه،شما آمپول HCG هم داشتی ؟ 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

راستی از علائمتون هم بگین لطفاً و استراحت در چه حد بود ؟

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

@happygirlss‍ 

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای برآورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا 

انشالله به واسطه دعای حضرت زهرا هرچی از خدا میخوای بهت بده

و نی نی رو صحیح و سلامت بغل کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
به به خیلی مبارک باش عزیزم چقد ذوق کردم 💚😍 ماروهم حتما دعا کن 😚منم بار اولمه دو تا بلاست انتقال د ...

ممنون‌گلم‌انشاالله‌بهترین‌ها‌قسمت‌هممون

نه‌HCGنداشتم

راستی از علائمتون هم بگین لطفاً و استراحت در چه حد بود ؟

هیچی‌😅‌شایدم‌چون‌دنبالش‌نبودم‌من‌مشغلم‌خیلی‌زیادبود

ازروزپنجم‌که‌رفتم‌ازخونه‌بیرون‌ودنبال‌کارام‌بعدشم‌رانندگیمم‌حتی‌کردم

فقط‌وقتی‌زیادروکمرم‌مینشستم‌کمرم‌خیلی‌دردمیگرفت‌

تنها‌علائمم‌همین‌بود

@happygirlss‍ عزیزم امروز به نیابت از شما و برای برآورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضر ...

ممنونم گلم قربون دستات انشالله خودتم سال دیگه ب این موقع نی نی ت بغلت باشه 🙏❤