2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7063831 بازدید | 685716 پست
انقدر مطلب از نینی سایت خوندم که کاملا گیج شدم که کجا برم برای ای وی افاز مام بد میگنابن سینا دکتری ...

ببین عزیزم ،هر کسی از هر مرکزی نتیجه میبینه میگه اونجا از همه جا بهتره ،ولی تو با توجه به شرایط خودت تحقیق کن ببین کجا و کدوم دکتر برات بهتره 

درسته خیلیا از رویان و مام ناراضی بودن ولی خیلیا هم راضی بودن و بعد از کلی گشتن تو مراکز دیگه اونجا مثبت شدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببین عزیزم ،هر کسی از هر مرکزی نتیجه میبینه میگه اونجا از همه جا بهتره ،ولی تو با توجه به شرایط خودت ...

خیلیا میگن توی مام بیشتر تاکید به تخمک اهدایی میکنن

این منو میترسونه

یه خانمه ۳۵ سالش بود میگفت بمن میگفتن اهدایی بگیر

حالم خیلی بده دارم کاملا ناامید میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

سلام عزیزم انشالا حاجت روا باشی میشه منم تو لیستتون بگذارید

امید به خدا چهارشنبه برای بار سوم انتقال دادم ❤️❤️

پیش دکتری که با همه چی مخالفت می‌کنه نرو ، چون فکر میکنن خیلی میدونن در حالی که خودمون شرایط خودمونو ...

کاملا باهاتون موافقم ، از ۴بار پانکچرمن ۲بار آخر با ایشون بود دقیقا همون دارو همون روش میخواست بعد از ۴بار پانکچر برای بار پنجم هم دوباره با همون دارو و روش پانکچر کنه بدون هیچ کار اضافه دیگه ای فقط تا تونست منو فرستاد مشاوره های بی نتیجه پیش دکترای دیگه ،،، شنیدم یه بار یکی از مریضا ازش پرسید فیزیوتراپی رحم یا بادکش رحم خوبه گفت هيچی در این مورد نمیدونه بعد رفتن مریض کلا خندش گرفته بود از حرف طرف انگاری که طرف حرف غیرعلمی زده باشه ،حتی بهش گفتم خراش اونم گوش نکرد ،،منم برای همین دیگه اونجا نمیرم جنینامم که اوت شدن رفت دیگه دل بریده شدم از رویان و دکتراش ،،، ببین رز یعنی اثری رو من گذاشت که دیگه میگن فلان دکتر تو فلان مرکز معروفه ترجیح میدم با دکتر کمتر معروفشون ادامه بدم که حداقل یکم به حرف آدم گوش بده حداقل یه راه رفته رو ده بار دیگه نره ،عمر و روح روان و پولمون اصلا براشون اهمیت نداره

خیلیا میگن توی مام بیشتر تاکید به تخمک اهدایی میکنناین منو میترسونهیه خانمه ۳۵ سالش بود میگفت بمن می ...

سلام ،شما تا حالا پانکچر شدی که بدونی وضعیت کیفیت تخمکات چطوریه و جنینات چطوری میشن ؟

انقدر مطلب از نینی سایت خوندم که کاملا گیج شدم که کجا برم برای ای وی افاز مام بد میگنابن سینا دکتری ...

بببین هر کس با توجه به تجریه و شرایط خودش نظرشو ميگه،  تمام مراکز هم بیمار راضی داره هم ناراضی بلاخره بین مراکزی که مطرح هستن باید یکی رو انتخاب کنید

توام همین حسو داری😂😂 ای توف توش لامصب نمیگذره ، باورت میشه هنوز ۴ ماهه نشدم ☹️دلم میخواد بخوابم وق ...

آره😆

تیکرت خرابه😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم اسمتو تو لیست چلم نوشتم انشالله حاجتروا بشی من ن لک نداشتم ، سردرد ، نبض زدن رحم و سمت چپ ...

ممنونم عزیزم امیدارم حداقل دعای شما گیرا باشه 

خودم ک تا خالا هرچی نذر و نیاز کردم فایده نداشته

دقیقا هربلایی میخوان سرمون میارن هیچی کیفیت نداره خداروشکر زنده ایم بااین اوضاع🥴قربونت برم آره امتح ...

آره واقعا خدا آخر و عاقبتتمون رو بخیر کنه ااا چه بد بر اساس ضخامت اولیه اینو گفت ؟ ان شااله زود نتیجه بگیری میدونم که خیلی اذیت هستی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کاملا باهاتون موافقم ، از ۴بار پانکچرمن ۲بار آخر با ایشون بود دقیقا همون دارو همون روش میخواست بعد ا ...

الهی عزیزم آسمان جان جنینهات از بین رفتن 🥹 از شنیدنش خیلی ناراحت شدم 😟😟 کدوم دکتر رویان گفت در مورد فیزیوتراپی رحم نمیدونم چون من به مصطفایی که گفتم گفت اگه دوست داری انجام بدی انجامش بده فقط سعی کن ورزشهاش رو بیشتر انجام بدی بهتر چون از لحاظ علمی تایید شده نیست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کاملا باهاتون موافقم ، از ۴بار پانکچرمن ۲بار آخر با ایشون بود دقیقا همون دارو همون روش میخواست بعد ا ...

آره دکتری که معروف نباشه خیلی بهتر منم کاملا باهات موافقم من مثلا با دکتر عارفی بودم اینهمه معروف هست و تعریف میکردن دریغ از دقت رو انجام پروسه درمان و زمان گذاشتن رو مریض