2777
2789

که باهاش حرف بزنی اما میری تو مخاطبین گوشیت هیچکس نیست ک باهاش حرف بزنی 

من نه خواهر دارم نه برادر یعنی تا تنی هستن دوتا اونا ازدواج کردن سنشون هم بالاس منم ازدواج کردم تو شهر غریب  فقط دوتا خواهر شوهر و ی جاری دارم ک خیلی سنشون زیاده ،،، امروز بشدد نیاز داشتم با یکی حرف بزنم از ته دلم گریه کنم اما هیچکس نیست😭😭😭😭

ما می نی سایتی ها بعضیامون خیلی تنهاییم لطفا اذیتمون نکنید 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیااااد 

همین الان 

حس میکنم خیلی خستم 

می‌خوام بعد یکسال برم خونه مادرم اما حس میکنم اشتیاقی نیست 

احترام ها از بین رفته 

فقط موقع نیاز آدم ها یاد دیگری می‌کنند 

بخاطر منافعشون 

شایدم توقعم بالاس 

خیلی خستم 

منم مثل شما بودم اما گاهی وقتا کم‌ میاری 😭

دیشب از اون شبایی بود ک بشدت کم اورده بودم 💔😔

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
زیااااد همین الان حس میکنم خیلی خستم می‌خوام بعد یکسال برم خونه مادرم اما حس میکنم اشتیاقی نیست احتر ...

چی شد به اینجا رسیدیم؟

چرا هیچکس دلش شاد نیست

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
زیااااد همین الان حس میکنم خیلی خستم می‌خوام بعد یکسال برم خونه مادرم اما حس میکنم اشتیاقی نیست احتر ...

من پدر و مادرم ندارم کاش بودم بهم اهمیت هم نمی‌دادم فقط بودن مادرم هست اما ایران نیست با پسرش دبی هستش اصلا بهم زنگ نمیزنه 🙏 دوساله صداشو نشنیدم