2777
2789

😭😭😭😭 پسرم ۱۳ سالشه ۵ ماهه بیمارستانیم تو را خدا براش دعا کنین خیلی بی حاله و درد داره سالم سالم بود تو ۴ ماه سرماخوردگی و التهاب مغز گرفت خواهش می کنم ازتون همین یکی را دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم براش هفت تا حمد میخونم هدیه به حضرت علی اصغر(ع). خوب میشه💚

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خدا سلامتی بده بحق فاطمه زهرا

از فردا قرار  چله دعای هفتم صحیفه امام سجاد شروع کنم یکی از نیتام شفای پسر شماست ان شالله اگه تونستید خودتونم بخونید با معنی.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

انشالله خوب بشن عزیزم 

صلوات فرستادم براشون

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵