2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7063994 بازدید | 685727 پست
انشالله قسمت تک تک دوستان 💚✨

الهی آمین

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

حتی اگ از بهزیستی هم بگیریم خیلی شیرینه ..وقتی گریه می‌کنه تو بغل تو اروم میشه ، وقتی دستتو با اون پ ...

ایقد لذت داره ک بچه تو بغل مادر اروم میشه..

نشون میده وجودمون چقد باعث ارامشه ی نفره..

وقتی میبینم بچمون اروم میشه بامون.دیگه با لحظه لحظه ناراحتیش دلمون اتیش میگیره.وابستگی شدید ب هم پیدا میکنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر ک دیگه نزدیک بغل گرفتنشی..حتما حس لحظه ی بدنیا اومدنشو و بغل کردنشو برامون بگو.

چشم عزیزدلم 🥹انشالله تا بغلش نکنم باورم نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خانما اینجا ارایشگر داریم  میخام رنگ قهوه ای بزنم ولی نمیدونم چ رنگی ترکیب کنم که قهوه ای یدست دربیاد و خوشرنگ باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم‌بازم‌فکرکنمنم‌یه‌روز‌قبل‌انتقال‌دچارسوزش‌گلم‌شدم‌ولی‌رفتم‌براانتقال‌بعدانتقالمازدکترم‌پرسبدم‌اگه ...

خداروشکر عزیزم که مثبت شدی،منم فعلا ویتامین ث مصرف میکنم  دیگه هرچی خواست خدا باشه

شیاف پروژسترون رو با اپلیکاتور میزارید یا با انگشت؟

انگشت ،

امپولم خودم میزدم اروم اروم تزریق کن و با سرنگ ۲ نیم سی سی بزن عزیزم 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا بهت صبر بده.منم تجریش کردم .میفهممت...روز ۱۴ انتقال بتا چند بود

526

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ایقد لذت داره ک بچه تو بغل مادر اروم میشه..نشون میده وجودمون چقد باعث ارامشه ی نفره..وقتی میبینم بچم ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم انشالله به زودی خواهر برادر براش بیاری😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سونوش خوب بود؟ چطوری میشه بعد دو ماه🥺الهی بمیرم

من اول بارم بود سونو بیرون رفتم دکتر گفت ۶هفته ۴ روز برو ۱۰ روز دیگه بیا برای تشکیل قلب منم گفتم دکترم تو مطب خودش دوهفته پیش گفته قلبش تشکیل شده از نظر ساک بارداری ومایع اطراف همه چی طبیعی طبق هفته 

ولی ضربان نداشت  حالا باید دوهفته صبر کنم اگر خودش سقط نشه دوباره سونو برم تایید کنه بعد بهم دارو میدن واقعا نمیدونم ویرانم

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من اول بارم بود سونو بیرون رفتم دکتر گفت ۶هفته ۴ روز برو ۱۰ روز دیگه بیا برای تشکیل قلب منم گفتم دکت ...

چرا متوجه نمیشم چی میگی 

نکنه دستگاه دکترت خوب بوده دستگاه این سونوهه بدرد نمیخوره؟

دوباره میرفتی خب پیش دکتر خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها یه سوال 

من دوتا جنین انتقال دادم

یکیش الان خارج رحمی شده

یکیش مونده

کسی تجربشو داره؟ اونی که خارج رحم شده‌چجوری جراحی میشه؟ به جنین داخل رحم اسیب نمیرسه؟؟ 

لطفا پاسخ بدید