2777
2789
عنوان

تاحالا شده حالتون بد باشه و بشدد نیاز ب یکی داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی شد به اینجا رسیدیم؟چرا هیچکس دلش شاد نیست

رفتار دیگران 

آدم های که انتظار ندارم اذیتم می‌کنه 

هر وقت مشکل مالی دارند سریع بهم زنگ میزنن 

حالا یا میتونم کاری کنم یا نمیتونم 

اما بعدش دیگ زیاد توجه نمیکنن 

جالب میبینم گوشی بدست هستن برای ارتباط با باقی افراد 

هر چی نگاه میکنم نمیتونم متوجه بشم چرا اولویت نیستم 

چرا دلتون گرفته به من بگید با من دردو دل کنید

همسرم خیلی با من خوبه از نظر رسیدگی و محبت اینا اما بهم توهین می‌کنه گاهی وقتا تو حرفای کوچیک من دلم میگیره 😭 و همه زندگی ها دعوا پیش میاد میدونم اما من دردم از تنهاییمه خیلی امروز دلم برای خودم سوخت رفتم تو مخاطبین گوشیم هیچکس نبود بهش زنگ بزنم هیچکسسیی

رفتار دیگران آدم های که انتظار ندارم اذیتم می‌کنه هر وقت مشکل مالی دارند سریع بهم زنگ میزنن حالا یا ...

تنهایی می ارزه به بودن با این آدما

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

منم دوست دارم، خواهر دارم، توی یه خونه زندگی می‌کنیم، ولی نمیتونم با کسی حرف بزنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
رفتار دیگران آدم های که انتظار ندارم اذیتم می‌کنه هر وقت مشکل مالی دارند سریع بهم زنگ میزنن حالا یا ...

چون یه جوری نقش آفرینی کردیم براشون که فکر میکنن ما کلید حل مشکلاتیم فقط . خودمون آدم نیستیم بلانسبت شما

اگه نمیگی منم سنم بالاست با من حرف بزن

من خیلی دلم گرفته از تنهایی و ظلم این دنیا من آدمی نیستم همش بنالم اما خب گاهی وقتا دوستداری با یکی حرف بزنی من همسرم باهام خوبه از همه نظر اما گاهی وقتا تو ی حرف کوچیک توهین می‌کنه بهم میدونم تو همه زندگی ها دعوا هست اما من دردم از اینه ک چرااااا انقد تنهام امروز رفتم تو مخاطبین گوشیم هیچکس نبود بهش زنگ بزنم ن خانواده ن دوستی هیچکس 😭😭

خیلی سخته من دوساله صدای خانوادمو نشنیدم 😭😭

اون خانواده رو صداشون و نشنوی بهتره. من کل خاتوادم سر خیانتی که بهم کردن و زندگیم و نابود کردن گذاشتم کنار. یه گوشه تنهای تنها زندگی میکنم. به دو تا از دوستام سپردم هر روز چک کنن اگه مردم بیان ببرن خاکم کنن. پول هم گذاشتم. فکر کن زندگیت بعد از این همه دوندگی برای بالا کشیدن خوتواده و خواهر برادرات و تقلا برای خوشبختی شون برسه به اینجا.