2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043688 بازدید | 684336 پست
بله درست میگین خودمم معتقدم که خودمون میتونیم از این شرایط خودمون رو رها کنیم ولی یکسری آدمها سختتر ...

صد درصدصبرهمه بنیشون یک اندازه نیس. ولی اول واخرفکروذهن ماست ک ما روب جهت مثبت یامنفی سوق میده بایدفکرای خوب بکنیم تاازابن همه سختی وتلخی راحت بگذریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر در #مشكلى_سخت گرفتار شدى

در كتاب صحيفه الامان آمده است اگر در محنتى گرفتار باشى هفتاد مرتبه بگو: 🌟

یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی🌼

بسيار #مجرب است 😍

✅️بزنید

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=343217519]متوجه ام که علایم بارداری خیلی زوده داشته باشم... ولی نمیفهمم چرا هست.. شاید عوارض ...

😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله بچت مثل خودت هول باشه همه چیزش تند تند پیش بره😆😆😆

😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب پس هر جور که راحتی انجام بده که استرس نگیری مهم هم همینه ❤

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مممنونم عزيزم، این توضیحاتتون خیلی شبیه سیکل لانگ پانکچری بود که الان داشتم فقط بجای استرادیول گونا ...

ممکنه برای شما یه روش دیگه انجام بدن من هر سه انتقالم با یه دکتر بود و روشش برای من اینطوری بود .آره یکم جابجایی آمپول و تزریقش وقتی کسی خونه باشه و خبرم نداشته باشن سخته .امیدوارم شرایط خوب پیش بره براتون .خودتون یا همسرتونتزریق میکنین یا بیرون میرین خودتون خونه اگه بزنین راحتتر میشه رفت تو اتاق و تزریق رو انجام داد.کی به سلامتی برای انتقال میرید ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره همه چی مؤثره استرس هیجان آب‌وهوا..... راستی رادیس جان بسلامتی کی انتقال میدی

من بعد از مدتها تازه تونستم مجوز دکتر روماتولوژی رو بگیرم که میتونم انتقال بدم الانم وقت گرفتم یکسری چک آبها رو انجام بدم ، اگه اوکی باشه بعد میرم برای انتقال نمیدونم فکر کنم یکی دوماه آینده بشه اگه چیز جدیدی اضافه نشه 😃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
صد درصدصبرهمه بنیشون یک اندازه نیس. ولی اول واخرفکروذهن ماست ک ما روب جهت مثبت یامنفی سوق میده بایدف ...

👌👌

ااای وای😭😭😭😭 قلبم از جا کنده شد.الهی خدا خییلی زود دلتو آروم کنه😭اگه تونستی کتاب آرامبخش دل داغ ...

خیییییلی حالم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭خیییلی همه جا دنبال دخترمم چرا خدا با من اینکار رو کرد چرا چی تو من دیده با داغ ک گذاشت رو قلبم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام از کی و چندتا باید بخوریم؟

ببخشید من جواب دادم .روزی سه تا بخورین به اضافه ال آرژنین و پیاده روی خیلی موثر هست .البته این قرص جز محتویاتش ال ارژنیم هست 

خیییییلی حالم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭خیییلی همه جا دنبال دخترمم چرا خدا با من اینکار رو کرد چرا چی تو م ...

😭😭😭

دورت بگردم من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیییییلی حالم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭خیییلی همه جا دنبال دخترمم چرا خدا با من اینکار رو کرد چرا چی تو م ...

چی شده عزیزم 😭😭

چی دارم می بینم که نوشتی😭😭

قربون دلت برم دوست گلم ،خدا بهت صبر بده 😭😭

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
2810