2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043528 بازدید | 684322 پست
سلام خانما من امروز روز ۱۰ پریود هستم چند روز دیگه پانکچر میشم ،این دوروزه صبح که بیدار میشم گلو درد ...

سلام ،نه کنسل نمیکنن نگران نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جدی متفورمین خوبه برای بارداری؟ آخه دکتر سابقم گف اگ سیکل شروع بشه بعدانتقال متفورمین قطع انسولین بز ...

عزیزم دکتر به من اینجوری گفت،متفورمین سوخت و ساز سلولی رو بالا میبره،برا همینم لاغر شدی،خودمم ۱۰کیلو حدودا کم کردم درصورتی که چاقم نبودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=342001217]وای چه زیاد  [/QUOTE منم میخواستم نرم دیگه وقتی گفته مشکلی نیس ولی همسرم میگه ...

سلام عزیزم هنوز پولوتون و میزنی؟ من بعدش قلب درد میشم ومعده درد ، شمام اینجوری میشین؟باید برم اکو قلب خودمو  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

[QUOTE=342788079]ممنونم عزیزم لطف میکنی،[/QUOTخواهش میکنم عزیزم آزمایشاتی که انجام دادم

B2-Glycoprotein igG,igM/Anti -SSA,Ro/ Anti SSB,La/Anti-Cardiolipin igG,igM/Anti Thyroglobulin Ab/Anti CCP/CD16,CD56,CD16+56/Protein C Assay/Protein S Assay/APCR/PTT-LA/C3,C4,CH50/ANA,Anti ds-DNA/ANTI TPO

سلام بچه ها میگم من اولین تیتر بنام ۲۸۰۰ کسی بوده با این تیتر یه قلو داشته باشه؟ 

سلام عزیزم.مبارکت باشه😍😍😍

بله. با بالاتر از اینم یه قلو بوده.چون زود لانه گزینی کرده.

برای منم دعاکن فردا آزمایشم هست. دل تو دلم نیست

ای بابا  الان جنین اهدایی گرفتید؟

اسپرم اهدایی: iui

دعا کن برام عزیزم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ب دلش افتاده انشاءالله ک همینه ب حق بزرگی خدا. آره بیخیال شو اونجوری ک میگی نمیشه جلوشوگرفت🤣ب ...

💗💗💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از دعای شما عزیزم. انشاالله به سلامت بغل بگیریش امیدوارم

عشقم انشالله مثبتی 

بیبی نمیزنی🥹 من دل تو دلم نیست هفته دیگه زودتر بیاد بزنم 

یدونه خونه دارم همش دارم وسوسه میشم برم بزنم

باز به خودم نهیب میزنم ک زوده دست نگهدار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون ...

ااای وای😭😭😭😭 قلبم از جا کنده شد.

الهی خدا خییلی زود دلتو آروم کنه😭

اگه تونستی کتاب آرامبخش دل داغ دیدگان یا مسکن الفواد نوشته شهید ثانی رو دانلود کن بخون. منو ک خییییلی آروم کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بیاباهم تبادل کنیم وزن هردوایده ال بشه🤣🤣بابا5کیلواضافه توبارداری چیزی نیست ک تو شیردهی وزنت میادپا ...

اخه الان هر هفته دارم اضافه میکنم تا نه ماهم تموم شه میترکم😁😁😁ولی شکمم کوچیکه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810