2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043443 بازدید | 684318 پست
خیلی ممنون عزیززم شما چند روزه انتقال دادی؟ منم نمازمو ایستاده ولی با احتیاط میخونم کار خیلی سبک ان ...

من ۵روزه عزیزم. منم آرام راه میرم

مثلا امروز دعای عرفه رو تو چند مرحله خوندم دیدم نمیتونم زیاد بشینم.  آخراش هم خوابیده خوندم😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم. انشاالله به زودی برای خودت. عزیزم اول لطف خدا دوم لطف خدا سوم لطف خدا و اول و آخر خیلی ...

با خوندم الان متوجه شدم یه دونه جنین انتقال دادید ،چقدر خوب که شما رو میبینیم ما ها هم امیدوار میشیم ،، خدا بچه هاتونو حفظ کنه عزیزم

با خوندم الان متوجه شدم یه دونه جنین انتقال دادید ،چقدر خوب که شما رو میبینیم ما ها هم امیدوار میشیم ...

قربونت

منم هروقت مثبتی ها رو میدیدم امیدوار میشدم

دعا کن به سلامت به دنیا بیاد.

بله عزیزم من سپردم به دکترم و صلاح دید که چون یکیشون خیلی خوب از فریز دراومده فقط اونو انتقال بده.ترسید که اون ضعیف تر اون خوبه رو خراب کنه‌.البته ضعیف تر هم بلاست بود ولی خوب از فریز درنیومده بود. عکسش رو دیدم مثل خوبه نبود

هرکاری کردی ک کسی متوجه نشه فایده نداشت.کل ملت فهمیدن😄

😂😂😂

اره بخدا😆

وای ماهور هرکی منو میبینه میگه شبیه حامله هایی😬

بخدا دوتا دایی هام عمم 

عمم ک میگه ب دلم افتاده ب زودی حامله میشی🥹

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میدونم زوده کاری به اون ندارم

زیر دلم درد میکنه... سمت چپ!

من یه فولی سایز ۱۲ داشتم سمت چپ

ممکنه همین سمت چپ گرفته باشه؟

سمت راستم سه تا فولی داشتم ۱۹.۱۶.۱۴

این سایزا واسه ۱۳ سیکلم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی من روز چندم؟

۲۳ خرداد اولی ۲۴ رم دومی رو تزریق کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم مبارررررکه خیلی خوشحال شدم.فقط اینکه تعیین جنسیت بودین؟؟

سلام عزیزم

سلامت باشید.انشاالله به زودی زود برای خودت

بله تعیین جنسیت هستم. ولی مشکل هم داشتیم که طبیعی نشد

نه منظورم اینه نمیدونم اشتباه کردم یا نه

نه اشتباه نکردی

من دوتا انتقال قبل مینشستم و نشد 

الان که حالت عادی نماز خوندم شد.به نظرم به این چیزا نیست.مرکز به ما گفت فقط خودتون رو خسته نکنید .اگر داری ظرف میشوری دوتا تکه شستی سرپا بعد بشین که خسته نشی و سنگین بلند نکن. حتی سرویس رو گفت ایرانی استفاده کنید .من برای احتیاط فرنگی استفاده میکنم.

خداشاهده در روز کلی دولا شدم.از رو زمین چیزی برداشتم  از تو کابینت چیزی برداشتم یا گذاشتم

دوبارهم این وسطا انقدر بچه م حرصم داد که از دستش گریه کردم

2810