2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043391 بازدید | 684309 پست
به نظرم به مدت ۱۰ یک شب درمیان داشته باش که انشاالله تو یکی از این شب ها باداربشی. من بارداری اولم ...

ممنون عزیزم انشالله

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
قربونت عزیزم. انشاالله برای خودت  ممنون بابت دعات. دقیقا الان نگران از این به بعدش هستم

انشاالله،قربونت عزیزم،حق داری ولی بسپر به خدا، خودش بهت بخشیده خودش هم تمام و کمال مراقبشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش دادم.بتام شده ۶۳۰. یعنی خوبه؟ دعا کن برام‌بمونه  انشاالله قسمتت بشه به حق این روز عزی ...

عزیزم..مبارکا باشه😍😍😍با دلخوش این ۹ ماه بگذرونی..

مثلا چرا بتات خوب نباشه!!! 

فکر بد نکن خواهشا برا نی نی خوب نیست..

منم بتام همینقدا بود

سلام عزیزم مبارکت باشه.  انشاالله که باردار میشی. شاهی.کنجد.زعفران.نخود.لوبیا.باقالی.سیرو پیاز ...

خیلی ممنون عزیززم شما چند روزه انتقال دادی؟

منم نمازمو ایستاده ولی با احتیاط میخونم کار خیلی سبک انجام میدم،یکم راه میرم دوباره دراز میکشم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

صدقه بده دعا کن و اقدام کن  ان شا الله همین ماه مامانی❤️

ممنون عزیزم انشالله همه چشم انتظارا🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
سلام عزیزا من پریشب  زایمان کردم..🥺❤خواستم بگم تک تکتون ک فاطمه جون چله برداشته بود اسماتون ل ...

به به قدم نورسیده پر از خیر و برکت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آزمایش دادم.بتام شده ۶۳۰. یعنی خوبه؟ دعا کن برام‌بمونه  انشاالله قسمتت بشه به حق این روز عزی ...

عزییییییزم. مباااارکه😍😍😍 ان شالله ب سلامتی تا آخر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس صدقه فراموشت نشه

ممنون عزیزم چشم

2810