2777
2789
عنوان

شیرینی ناپلئونی 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 100 پست
به به عالیه ترنج بانو یه سوال یه بسته خمیر هزار لا چند تا شیرینی ناپلئونی میشه؟؟

مرسی فدات شم😍😍

عزیزم با همین سایزی که من درست کردم ۸ تا شیرینی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😘🥰😍چرا عزیزم‌ بیا قدمت رو چشمام🥰🥰😍😍🫂🫂 بیا دختر من شو😁

جون جوون اومدممم😍😍😍

فقط مشکلی با دعای کمیل خوندم نداری اگ دخترت شم؟😂🥺

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

جون جوون اومدممم😍😍😍فقط مشکلی با دعای کمیل خوندم نداری اگ دخترت شم؟😂🥺

😍😍😁 نه بابا بیا باهم‌ میریم، من‌مامان ب روزی هستم😂😂😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😍😍😁 نه بابا بیا باهم‌ میریم، من‌مامان ب روزی هستم😂😂😍😍

وااااییی واااااییییییی🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

وااااییی واااااییییییی🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂

🥰😍🤪🤪

به به 

مثل همیشه بسیار زیبا ‌‌و‌هوس برانگیز

شیرین کام باشی 😘😘😘

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به به مثل همیشه بسیار زیبا ‌‌و‌هوس برانگیزشیرین کام باشی 😘😘😘

مرسی فدات شم‌ ممنونم😍😍

قهلم منو تک نکلدی 😒😅⁦❤️⁩

ااای واااای قربونت برم ببخشید😘😘قهر نکن دیگه🫠🫠 فراموش کردم ببخش

برای کریسمس با تم یلدا :)

هرکسی میتونه به سلیقه خودش یه چیزی ببره، منم ترجیح دادم دو مدل شیرینی باشه (رولت و ناپلئونی) و یه چیز‌کیک با ژله انار و دونه انار هم باشه ک بتونه راجع به یلدا به همکارهاش توضیح بده ایرادی داره؟!

2810