2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043403 بازدید | 684311 پست
قربونت برم عزیزم انشاالله قسمتت خودت بشه به زودی زود لایق باشم حتما .امروز روز بزرگی هست انشاالله ...

عزیزم بیاازخودت بگو قبلوبعدانتقال چ کارایی کردی چ خوردی چند روز بعدانتقال استراحت کردی مطلق بود

قربونت برم عزیزم انشاالله قسمتت خودت بشه به زودی زود لایق باشم حتما .امروز روز بزرگی هست انشاالله ...

الهی آمین یارب العالمین ✨ 🧿 🫀 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انشالله خبر مثبت شدن بعدی شما هستید عزیزم

ممنون مهربون🥰✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزان من همونم دکتر بخاطر پنجتا فولیکول ای یو ای کنسل کرد دوستان اینجا گفتن طبیعی اقدام کن امر ...

عزیز دلم من طبق تجربه ی خودم میگم 

منم مثل شما ۴ تا فولی داشتم ، ازاد سازی هم نداشتم

دیروز و پریروز درد شدید داشتم شمت زیر دلم 

از زیر دلم به کنارهای نافم میزد

و بخاطر ازاد شدن تخمک بود ، دیروز و امروز عادی ام 😁 

بعد از اینکه دردم اروم شد ، ببخشید میگم از واژنم ترشح تخم مرغی خارج شد🙈

بقول دوستان راه بری زودتر ازاد میشه و دردش کاهش پیدا می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه انشاءالله 10روز دیگ تومیای میگی مثبت شدی بابتای تپل

الهی آمین یارب العالمین ✨ 🧿 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم من طبق تجربه ی خودم میگم  منم مثل شما ۴ تا فولی داشتم ، ازاد سازی هم نداشتم دیروز و ...

ممنون عزیزم ک گفتی من پری شب رابطه داشتم بنظدت امروز نزدیکی کنم یانه چون میگی میخواد ازاد بشه ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ممنون عزیزم ک گفتی من پری شب رابطه داشتم بنظدت امروز نزدیکی کنم یانه چون میگی میخواد ازاد بشه ؟

اره گلم حتما نزدیکی داشته باش تا ۱۸.۱۹ سیکلت

شب در میان 🥹🥰 انشالله بگیره برات و مادر بشی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گلم حتما نزدیکی داشته باش تا ۱۸.۱۹ سیکلت شب در میان 🥹🥰 انشالله بگیره برات و مادر بشی عزیزم&nb ...

ممنون عزیزم انشالله براخودت این راه سخت دیگه تموم شه🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
سلام عزیزا من پریشب  زایمان کردم..🥺❤خواستم بگم تک تکتون ک فاطمه جون چله برداشته بود اسماتون ل ...

قدم نورسیده مبارک باشه ❤😍 ان شاالله عاقبت بخیر بشه 😘 ممنون بابت دعاتون 🤲😘

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آزمایش دادم.بتام شده ۶۳۰. یعنی خوبه؟ دعا کن برام‌بمونه  انشاالله قسمتت بشه به حق این روز عزی ...

به به مبارک باشه 😍😍 خیلی خوشحال شدم براتون .ان شاالله دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونید 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خیلی مبارکتون باشه عزیزم انشالله بسلامتی بغلشون بگیرید ، چقدر خوبه آدم وارد تاپیک میشه یکدفعه خ ...

مرسی عزیزم. انشاالله به زودی برای خودت.

عزیزم اول لطف خدا دوم لطف خدا سوم لطف خدا و اول و آخر خیلی توکلم به خدا بیشتر از دفعه های قبل بود. راستش همش به خودم گفتم منکه شانس ندارم و نتیجه مثبت برای من کم شانس نیست

بعدش اینکه من پیش طب سنتی رفتم یه رژیم غذایی داد گفت مخصوص آی وی اف هست و شانس بارداری رو تا ۷۰ درصد افزایش میده.من اونو سه ماه رعایت کردم

وای عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه چقدرخوشحال شدم برات خداروهزاربارشکر. ان‌شاءالله 9ماه بسلامتی طی کنی ...

انشاالله. دعام  کنید که تا آخرش همه چیز خوب پیش بره.

من همیشه بچه های این تاپیک رو دعا میکنم

اگر لایق باشم  حتما‌ از این به بعد هر دعایی بخونم اول به نیت دوستام می خونم 

عزیزم بیاازخودت بگو قبلوبعدانتقال چ کارایی کردی چ خوردی چند روز بعدانتقال استراحت کردی مطلق بود

من اصلا اینبار توقع نداشتم.فقط خواستم انجام بدم که بعدش برم دنبال طبیعی

یه روایت از آقای بهجت خوندم که هرکس نمازش رو به تاخیر بندازه نه اینکه نخونه ها صرف به تاخیر انداختن باعث میشه امور زندگیش به تاخیر بیوفته. ازدواج .بچه دار شدن و...

اول کاری که کردم سعی کردم نمازم رو درست و به موقع بخونم

توکلم به خدا خیای زیادتر از دفعه های قبل کردم چون به این باور رسیدم تا خدا نخواد نمیشه .حتی اگر هزارتا کار من انجام بدم.خیلی با خدا حرف زدم و به زبون خودم ازش کمک خواستم و ائمه رو شفیع قرار دادم که برام دعاکنن و اونا از خدا بخوان مخصوصا امام زمان و امام حسین و امام رضا و حضرت فاطمه‌

از کارهای مادی هم رفتم طب سنتی بهم رژیم قبل آی وی اف داد و گفت این رژیم ۷۰درصد شانس رو میبره بالا و من سه ماه رعایت کردم.

استرلحت هم نسبی هست. غذا میپزم.اگر هم زدن بخواد روی صندلی میشینم. ظرف شوهرم میشوره. 

ولی جمع و جور میکنم. آشپزخانه رو خودم مرتب میکنم. نشسته نپتون زدم.یه بارم یه حمام سریع رفتم.

از یه هفته به انتقال هم آب انار میخورم تا لک دیدم

از چند روز بعداز قطع لک بازم روزی یه فنجان آب انار میخورم.

فقط دعا کن آزمایش بعدی هم خوب باشه

نماز آیت الله شاه آبادی هم خوندم. چون شنیده بودم خیلی برای بارداری مجرب هست.دو رکعت نماز استغفار هست.

دو پنجشنبه انتقال هم ۵۶۰ تا صلوات به نیت حضرت میکائیل فرستادم خیلی بهش اعتقاد دارم

2810