2777
2789
عنوان

دخترا هم ظاهر عیب و نقصی ندارن

245 بازدید | 26 پست

میدونید با اینکه دخترم ولی دخترای دیگه رو همیشه خیابون و مهمونی ... میدیدم الان که خوابگاه اومدم نظرم درمورد خیلی چیزا برای عوض شده 

اون زرق و برق و جذابیتی‌ که از دخترا میدیدم دیگه نیست بدن های معمولی چهره های معمولی...

الان که فکر میکنم اصلا کار درستی نمیکنیم این همه آرمانی و دور از واقعیت خودمونو تغییر میدیدم مثلا گن پوشیدن که بدنمو جمع و س ک سی کنه یا مدل مانتو و شلواری که چربی شکم و چاقی دستو پنهون کنه و برجستگی هارو بیشتر کنه ...یا آرایش کردن زیادی...

درست نیست چون هم نشون میده خودمونو دوست نداریم هم باعث ایجاد توقع از مردا میشه! واقعا دلم برای خودمون و پسرا سوخت 😂 

کارمون اشتباهه اون تصور فرشته ای که از دخترا داشتم نابود شد

بس کن ایرانی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خوابگاه ما چرا همش درودافه پس😂😭

خوابگاه ماهم😐😐

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم یمدت واسه ترمیم معدل میرفتم چون ساعت ۷ صبح بود و  همه دختر بودن کسی آرایش نمی‌کرد 😅 بنظرم ۹۰ درصد قیافه ها معمولی بود و پوستا پر از جوش و لک و‌... 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

ارایش کردن نشونه اینه که خودمونو دوس نداریم؟؟؟ عزیزم ما اینکارو برا مرتب بودن و دل خودمون انجام میدی ...

نمیگم آرایش نکنیم که باید بکنیم به خودمون برسیم و زنونگینونو‌ نشون بدیم...

ولی نه در حدی که بدون آرایش یه آدم دیگه باشی و شناخته نشی😂

دقیقا امسال دیگه با شکم عزیزم اشتی کردم و شده جزء دوس داشتنی بدنم هرموقع حوصلم سرمیره با شکمم اهنگ میزنم انگار طبله😂🤣

حوصله شیو کردن نداشته باشم قد نود نمیپوشم 

صبحای زود من زودتر بیدار میشدم ارایش کنم اصلا بدون ارایش بیرون نمیرفتم یا با ماسک میرفتم 

الان صبحارو حوصله ندارم ارایش نمیکنم فقط رژ میزنم از میت بودن دربیام😁

واقعا اشتی کردم با بدنم و دوسش دارم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ن عزیزم دخترای ک دانشگاه قبول میشن  و درس میخونن ۹۹ درصد اهل داف بازی و گن و سانتال مانتال گشتن نیستن 

اونایی ک الان تو خوابگاه هستن همون دختر خوب های نچرال درس خونن 

اون زرق و برقا ک دیدی تو خیابان  ۹۹ درصد پشت کنکور و بیکار و کارگر ن 

یک درصد استثنا واس مخالفان نظرم و اقوامشان  ریپ نزنن

2810