2777
2789

دو ساله که عروسی کردم من روز قبل عروسی حنابندان گرفتم ولی مامانم برام لباس اجاره نکرد گفت من نمیکنم لباس خریدت رو بپوش (بامادرشوهرمم دعوا کرده بود)  جاریم هم درست یک سال قبل من حنا بندان گرفت ولی لباس حنا خرید نه از اون گرونا همون لباس مجلسی معمولی مامانش خریدمنم روز حنباندانم شام دادیم به مهمونا و ارایشگاه خودم رفتم ولی لباس خریدم رو پوشیدم حالا تو این دو سال که هر کی حنابندان میگیره بعد من لباس اجاره میکنه و فیلمبردار میگیره مادر شوهرمن هعی تیکه میندازن فلانی فلان کرد شما نکردید چون که لباس خریدم رو پوشیدم حنابندان دیگه مجبور بودم پاتختی که فردای عروسیه از قبل که لباس مجلسی داشتم اونو بپوشم به خاطر همین خیلی بهم تو روم گفتن خب من چیکار میکردم مگه چی کم داشتم از بقیه که یدونه لباس برام زیادی باشه ؟؟؟هیچ وقت از هیچی شانس نباوردم همیشه خواستم بهترین باشم ولی بد ترین شدم و حرف شنیدم اینم بگم چون مادر شوهرم با مامانن دعوا کرده بودن حسابی و تا الانم حرف نمیزنن میخواد بیشتر حرص بده این بیشتر منم ازار میده

اینم بگم تو خرید عروسیم یدونه کرم پودر برداشتم ۲۵۰ گفتن گرونه از اون ۸۰ تومناییه مزخرف خریدم که انداختمش اشغال

کفش مجلسیم یدونه کیف مجلسی داشت که ست بودن ۵۰۰ تومن بود پولش گفتن نمیدیم گرونه

بعد از گذشت دوسال هنوز ول نمیکنن؟ و اینطور اوقات یک انسان رو تلخ میکنن؟ اینا کین اینا چین 🤐

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب؟؟؟

واقعا سر چه چیزای بیخودی دعوا می‌کنن اخه 

خودتم عزیزم کمی زندگیو جدی نگیر 

حالا کیف و کرم پودر اونقدراهم مهم نیست که اینقدر غصه بخوریاااا 

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...

این تاپیکو قبلا هم دیده بودم . اینقدر بهش فکر نکن . موهای خودتو سفید میکنی فقط .‌ آدم پیر میشه بچه میشه . الآن باید فکر کنی یه بچه ی بی ادب یهدچرت و پرت گفته . اصلا برات مهم نباشه . روز مادر یه کادو براش بخر و گولش بزن دست از سرت برداره . رفتار مادر شوهرت دقیقا مثل رفتار یه بچه س . مثل یه بچه با کادو سرش کلاه بزار . 

چرا اینجور ازدواج ها تموم نمیشه با این مادرشوهرهای فضول

واقعا حرص ادم میگیره عوضی که بزرگتر هستن کمک کنن تا زندگی شون شیرین تر باشه اون وقت سراین مسائل چرت و بیخود ناراحتی پیش میارن. 

من دقیقا چندروز مونده به عروسی بخاطر همین حرف و بحث ها عروسی رو بهم زدم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ای بابا آدم فقط یه بار عروسی میگیره بعد تو شب حنابندان باهات اینکارو کردن؟ واقعا متاسفم کاش مادرت اینو میدونست آدم یکبار ازدواج میکنه دوست داره بهترین باشه حداقل جلو خانواده شوهرت آبروتو میخرید چقدر بعضی بزرگترا خودخواهن

بهترین کارو کردی ایول

هیچوقت پشیمون نشدم واقعا هرچند بعدش خیلی بلا سرم اومد 

چند سال دیگه میگی همون عروسی هم زیادی بود گرفتم

ول کن این حرفا رو ،ذره ای ارزش فکر کردن نداره

مادرشوهرتم چیزی گفت بگو من برگردم عقب اصلا حنابندان نمی گیرم این چیزا دیگه از مد افتاده

بذار بفهمه برات مهم نیست دیگه تکرار نکنه

(اینم بگم ما خودمون اصلا حنابندون نمی گیریم)

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین من کاملا درکت میکنم، این چیزا شاید از بیرون ساده به نظر بیاد، اما حسرت میشه برای آدم 

بهت حق میدم توو ذهنت همیشه بمونه اما اصلا اااا به مادر شوهرت اجازه نده اینطوری حرف بزنه، ایندفعه که گفت بگو دوست داشتم اون لباس رو بپوشم بقیه دوست دارن لباس بخرن 

یا بگو از نظر من اشکالی نداره 

به هر حال جوری جوابش رو بده که متوجه بشه فضولی کنه چون این ادامه دار میشه پس‌فردا توو چیزای دیگه هم دخالت میکنه 

اجازه نده وارد حریمت بشه حتی تیکه انداخت بابت لباس

خیلی جسارت به خرج دادی دمت گرم

اره واقعا اون ژانگولری ترین حرکت تموم زندگیم بود 😂 

2810