2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
مرسی عزیزم والا زنگ زدم ازمایشگاه گفت سرما خوردگیت مورد نداره اما در مورد دارو باید از دکتر بپرسی دک ...

عزیزم آزمایشهای ایمنی که لازم نیست پریود باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها من رفتم دکتر برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت امروز ظهر پریود شدم اما سرما خوردم صب امپول پن ...

سلام‌ من یادمه روز سوم /چهارم پریود گفته بودن بدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

پردنیزولون همون کورتونه دیگ مگ بجزپردنیزولون دیگ چ نوع کورتونی داد؟ آره دیگ لامصب میبره بالا من ساله ...

واقعا خوشبحالت من با داروهای پانکچر ۷ کیلو اضافه کردم تا الان ۵ کیلو هم تو بارداری اضافه کردم کاش بعد زایمان برگردم‌به وزن قبلیم منم دست به چاقیم ملسه😂😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام‌ من یادمه روز سوم /چهارم پریود گفته بودن بدم.

سلام عزیزم اره ب منم کفت وقتی خونریزی شدید پریود داشتی برو روزم دوم یا سوم اما الان مشکلم این سرما خوردگیمه ک پن سیلین زدم میگم نکنه ازمایشمو خراب کنه ب ازمایشگاه نوبل و بیمارستان امید زنگ زدم گفتن سرما خوردگیت مورد نداره اما در مورد داروت باید از دکترت بپرسی اما ما میگیم مشکل نداره موندم چ کنم دکترم ک خاموشه الان 

ای جانممممممممم 😍😍😍خداحفظش کنه فاطمه دنبال ی چبزبودم ک ببینم پسره پیدانکردم🤣🤣🤣

🫣🤭

دکتر خودش ندیده گفته دوهفته دیگه بیا

ولی تو همین سایت گذاشتم همه گفتن پسره ، از رو جمجمه تشخیص میدن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه اینابخاطرعوارض داروهایی ک مصرف کردی من خودم استرادیول میخورم انقدترشح کشدار دارم قطع میکنم ب م ...

لانه گزینی ک زوده ...

ولی ترشح لژ دار رو من همیشه دارم چ دارو بخورم چ نخورم 

تو تخمک‌گذاریم 

چون آزادسازی ندارم همش میترسم ازاد نشده باشه...

ولی امروز صبح با اون ترشح یکم خیالم راحت شد البته اگ اسپرم زنده مونده باشه...

دلمم خیلی درد میکنه🥲 کمر دردم خوب شده دل دردم شروع شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تخمک آزاد شده. حالا چندروز طول میکشه تا لانه گزینی کنه باید با اسپزم بهم برسن شروع کنن تقسیم سلولی ...

مرسی قشنگم 🥹🤍

امروز شوهرم کار خودشو کرد😿🤦🏼

با پسر عمش صمیمیه ..‌ زنگ زدن وسط صحبتا یهو گفت داداش دو هفته دیگه برات یه خبر خوش دارم دعا کن راجب بچس😐

وقتی قطع کرد دعواش کردم میگه ذوق دارم خب

بعد میگه من تا سونوی قلب صبر نمی‌کنم مثبت شی میگم ب همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم فدات بشم انشاءالله بسلامتی وخوشی پیش بری. منم دکترموعوض کردم ببینیم خداچی میخادمنتظرخبرای خ ...

قربونت برم عزیزم،انشاالله شما هم به زودی نتیجه بگیری و خبر خوش بدی بهمون😘❤️

بخاطر گریه کردن برا بچه دار شدن.گفتی شوهرم داروخونه براش پستونک خرید.ناراحت شدم.

🥲🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که به زودی دامنتون سبز میشه  میدونم چقدر چشم انتظاری سخته  شوهر منم آزو اسپرمیه ...

رفتم دارو داد ولی همسرم نخورد

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم😍

ممنون بابت دعای قشنگت 🍓 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی قشنگم 🥹🤍 امروز شوهرم کار خودشو کرد😿🤦🏼 با پسر عمش صمیمیه ..‌ زنگ زدن وسط صحبتا یهو گفت ...

سلام ببخشید 

میگم شما بعد انتقال ازمایش داشتید یا فقط همون ازمایش برا روز ۱۴ ک بتا بود همون داشتید

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
2810