2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
سلام گلم..شکر خوبم.پیاده روی کردم شکم درد گرفتم.دیکه پیاده روی نمیکنم تا ۳۷ هفتم تموم شه...سونو شدی؟

والا منم همینجوری درد دارم چه برسه پیاده روی کنم یا ورزش کنم واس همین هیچ کاری نمیکنم تا به موقعش 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات همیشه میام و میخونم شکر خدا جوجمم خوبه انومالی دومم دادم شنبه باز میرم برا دومین اکو قلبش

عزیزم شکر خدا بسلامتی عزیزدلم انشالله همیشه دوتاتون خوب باشی و سالم بغل بگیری  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیازجان بسلامتی سونو خوب بود عزیزم؟ 

ممنون عزیزدلم که به فکرم بودی عزیزم به من گفت ۵شنبه بیا ۱۰ من فک کردم شب رو میگه نگو صبح رو میگه نوبتم کنسل شد حالا زمان می‌بره باز نوبت بده نمی‌دونم چرا فک کردم که شبه آخه چه فکری کردم من  

قربونت عزیزم..اخراش داره اذیتم میکنه..معدم مث سنگ میشه..انکار میاد تو معدم.. همی الان داره مث مار ح ...

ای جانممممممممم هزارماشالا خوب مامانش داره اونجاشلوغ میکنه دیگه فداش بشم😍الهی میدونم سختته سنگین شدی انشاءالله تاآخرش بسلامتی میگذرونی خوشگل خانوم ک بدنیااومدهمه سختیاتومیشوره میبره.ماهورجان دعاکن ماهم ازاین سختیاببینیم😍

آخه حکمتش چیههههههه سپیدارجون    من هرچی فکر میکنم نمیفهمم

دورت بگردم آتی جونم ای کاش میدونستیم منم خیلی دوسدارم ازخدابپرسممو جوابشوبشنوم اون روز ی زنه رودیدم بچشوتوخیابون انقدکتک زدبچه نفسش رف یاخیلی چیزامبینم میگم خدایا این آدم ک امانتدارخوبی نیس چرابهش بچه دادی ولی خداجوابی نداد. آتی من بعضی وقتا میخام ناامیدنشم ب ی چیزایی فک میکنم ک آروم شم مثلامیگم امام حسین خانم فاطمه خانوم زینب مگه نعوذبالله بد بودن ک این همه مصیبت دیدن میگم درسته ماقابل قیاس نیستیم با ائمه ولی خوب ماهم پس اگ داریم اذیت میشیم تواین راه ربطی ب بد بودن وگناهکاربودنمون نداره اتفاقاخداخیلی دوسمون داره ک تواین راه گذاشته. البته نمیدونم حرفام فکرام چقدر درسته ولی اینجوری خودمواروم میکنم بعضی وقتام میگم دخترخودتوگول نزن🤣🤣🤣

سلام عزیزم،انشاالله با دعای شما دوستان گلم😍 انشاالله میخوام ایندفعه با دکتر ساغر صالح پور برم جلو ت ...

سلام گلم فدات بشم انشاءالله بسلامتی وخوشی پیش بری. منم دکترموعوض کردم ببینیم خداچی میخادمنتظرخبرای خوشت هستیم

دختر گل اینقدر ذهنتو شلوغ نکن شاید از بس تکرار کردیم دیگه کلیشه شده برامون اما فقط و فقط باید خدا ب ...

فدات شم آره بخدامنم میگم فقط خدا بایدبخواد وقتی علم میگ باضخامت بالای 7بارداری میشه خدا باضخامت 4نینی میده یا وقتی یکی یائسه شده حامله میشه یعنی خداخدا.... کاش ماهم معجزشوببینیم

عزیزم منم دقیقا با همین شرایط ولی dfi 12/5 منفی شدم! یه خانمی قبلا میومد گروه با دی اف ای ۳۵ طبیعی ...

دوست خودم بعد از ۱۷سال طبیعی باردار شد،وقتی کاملا از همه جا ناامید بود،

نمیدونم زمانش برای ما کی هست،ان شاءالله خیلی زود برای همه ما بخواد

منم یکسره برای هرمرحله فکر میکنم یه دروغ جور میکنم که مو لا درزش نره اونوقت بچه م میگه چرا دروغ میگ ...

آره والا کلا این پروسه پرچالشه.عزیزم بچه دومته خداحفظشون کنه. بچه هاخیلی تیزن مواظب باش ازدهنش درنیادبگه مامانم عمل کرده🤣🤣🤣

من تازه فهمیدم که پردنیزلون قند رو میبره بالا انتقال قبلی هم پردنیزلون داشتم هم کورتون ولی دکتر اصل ...

پردنیزولون همون کورتونه دیگ مگ بجزپردنیزولون دیگ چ نوع کورتونی داد؟ آره دیگ لامصب میبره بالا من سالهاست پردنیزلون میخورم یکم قندم رفته بالاتقریبا7. 8ماهه متفورمین میخورم😤خیلی لاغرشدم کاش یکم چاق میشدم دست ب لاغرشدنم عالیه متاسفانه

آره منم شنیدم بالا میبره ایندفعه که رفتم پیش غدد گفت متفورمین خوبه برا انتقال گفتم قطع کنم گفتش نه ...

جدی متفورمین خوبه برای بارداری؟ آخه دکتر سابقم گف اگ سیکل شروع بشه بعدانتقال متفورمین قطع انسولین بزن بجاش گفتم باباقند من خیلی کمه گف ب قرص نمیشه اعتمادکرد🤔

2810