2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
ببخشید اینو میپرسم🙈 امروز صبح زود رفتم سرویس ، ترشح لژ دار داشتم  یعنی تخمکم اون موقع ازاد ش ...

تخمک آزاد شده. حالا چندروز طول میکشه تا لانه گزینی کنه

باید با اسپزم بهم برسن شروع کنن تقسیم سلولی و زیگوت به وجود میاد حرکت میکنه از فالوپ میره به سمت رحم و لانه گزینی و انشاالله فاطمه خانم مامان میشه😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانممممممممم هزارماشالا خوب مامانش داره اونجاشلوغ میکنه دیگه فداش بشم😍الهی میدونم سختته سنگین شد ...

قربونت گلم.تنت سلامت..بخدا همیشه دعا میکنم..هروز.انشاالله خدا یهو معجزه کنه برات.بحق امام حسین

یاخدا ی دونش؟؟؟ چ خبره😯من بیمه سلامت دارم ب نطرت مراکزدولتی دارن؟

والا تا اونجایی که میدونم باید از هفت خوان رستم رد بشی بتونی پیدا کنی ،هلال اهمر داره انگار 

نمی‌دونم بیمه سلامت ساپورت می‌کنه یا نه 

کاربر ماهور مصرف میکرد ،شرایطشو دقیق می‌دونه بهتره تگش کنی برات توضیح میده عزیزم 

منم دقیق نمی‌دونم چه جوری میشه تهیه کرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جانممممممممم هزارماشالا خوب مامانش داره اونجاشلوغ میکنه دیگه فداش بشم😍الهی میدونم سختته سنگین شد ...

بخدا پریروز بازار رفته بودم ی بسته مای بی بی گرفتم و ی ساک ساده ای..و تو کوچه خلوت داشتم میرفتم سمت ماشینم..فقط نگاهم ب اسمون بود و دعا میکردم براتون.چون میبینم چ‌حسی خوبی داره.دلم میخواد همه این حس خوب رو تجربه کنن..هروقت بچه تکون میخوره تو دلم دعا میکنم.و از خدا هم بابت این لطفش تشکر میکنم

فدات شم آره بخدامنم میگم فقط خدا بایدبخواد وقتی علم میگ باضخامت بالای 7بارداری میشه خدا باضخامت 4نین ...

مامان من لوله هاشو بسته بود بعد از ۱۲ سال باردار شد ولی خارج رحمی شد..

منکه هیچ مشکلی نداشتم نشده بودم..

مامانم خیلی جلو شوهرم و اون دامادمون خجالت میکشید..

رفت کلا تخمدوناشو در اورد..

مامانم گفت ای خدا ب دخترم بچه نمیدادی ب منی که لوله هام بسته بودن دادی😄

پردنیزولون همون کورتونه دیگ مگ بجزپردنیزولون دیگ چ نوع کورتونی داد؟ آره دیگ لامصب میبره بالا من ساله ...

منکه پردنیزلون خوردم قند نگرفتم.البته ۴ ماه اینحور خوردم..

بعدش قرص کم کاری تیرویید..

دکتر غدد گفت باید ازمایش قند بدی.دادم خداروشکر نداشتم.قند ناشتام ۸۲ بود

فدات شم من اگ خدابخواد هفته بعدپریودبشم تقریبا 9تا12تیربایدبرم دکتر ببینم اون مایع لعنتی ازبین رفته ...

برا ضخامت خوب پیاده روی کن..من همزمان با خوردن استرادیول پیاده روی کردم و نشاسته خوردم

یاخدا ی دونش؟؟؟ چ خبره😯من بیمه سلامت دارم ب نطرت مراکزدولتی دارن؟

من با بیمه تامین اجتماعی گرفتم.

۴ تاشو گرفتم ۴۰۰ و خورده ای.

یعنی دونه ۱۱۰ یا ۱۲۰ تومنی پام در میومد.

برا هرسری گرفتن هم ی معرف داشتیم..

یعنی باید پارتی میداشتیم ک بمون میدادن😕

ولی چون معاونت غذا و دارو رفته بودیم و گفتیم باید حتما اینو سرمو فلان موقع ها بزنیم خودشون بمون زنگ میزدن ک فلان داروخونه برید و دارو رو بگیرین..

خودشون با داروخونه هماهنگ میکردن ک شخصی ب این نام میاد برا سرم..

ما چون بیمه تامین اجتماعی داشتیم نسخه دکتر رو اسنادپزشکی تامین اجتماعی میبردیم و سرم ها رو تایید میکردن.و بعدش دیگه ب معاونت میگفتیم و پیگیر میشدن.خودمون هم اولش خیلی اذیت شدیم کل داروخونه ها دنبالشون میگشتیم

سلام عزیزم  انشالله خدا از زبونت بشنوه و باردار باشم🥹🤍 مشکل کمبود اسپرمه ، مورفو صفره, حرکت ...

انشالله که به زودی دامنتون سبز میشه 

میدونم چقدر چشم انتظاری سخته 

شوهر منم آزو اسپرمیه فکر کردم شوهرتون بهبود پیدا کردن 

اسپرم کم که با طب سنتی و گیاهی حل میشه

نرفتید دنبالش؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
یه بار اومد گفت که مثبت شده و بارداره ،دیگه نیومد 

ااا به سلامتی مثبت شد..چقدر خوب .خوشحال شدم براش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم بسلامتی بعضیا توتاپیک ای دیگ خوندم گفته بودن نبایدانتی بیوتیک بخوریم یاداروهای ضدانعقاد.ت ...

مرسی عزیزم والا زنگ زدم ازمایشگاه گفت سرما خوردگیت مورد نداره اما در مورد دارو باید از دکتر بپرسی دکترمم ک منشیش الان خاموشه موندم چه کنم جقد بد شد ماه بعدم پریودم میشه عاشورا تاسوعا و تعطیله 

2810