2777
2789

من دوتا بچه دارم یه پسر یه دختر سرایت دوتا پدرم دراومد دست تنها بودم کمکی نداشتم خودم واقعا سخته بخوام دوباره بارداربشم اصلا بهش فکرمیکنم وحشت میکنم بارداریای سخت داشتم بعد زایمان حالم افتضاح میشد افسردگی می‌گرفتم الان که دخترم دوسال چنین شده تازه دارم میفهمم زندگی چیه قبلش پدرم دراومده بود الان بعضیا تو اطرافیان گیردادن بازم بیار دوتا کمه بعضی وقتا میگم نکنه اشتباه میکنم میگم دوتا نکنه در آینده پشیمون بشم که چرا نیاوردم اصلا خیلی سردرگمم اطرافیان آنقدر گفتن انگار رفته تو مخم که بعدا ممکنه پشیمون بشم میشه راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افکار پوچ دیگرانو ول کن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اطرافیان در هر حالت حرف میزنن 

البته برای من دوتا بچه واقعا کمه

ولی شما شرایط خودتو داری 

به خاطر حرف مردم کاری نکن 

ببین خودتو شوهرت چی رو صلاح میدونید 

واینکه اگه واقعا دیگه نمیخوای خواهشا درست پیشگیری کن که کارت به قتل بچه نیوفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

باید خودت ببینی اعصابشون داری؟

از پس مسئولیتش بر میای یا نه 

غصه روزی رو که نباید خورد چون خدامیرسونه ولی بحث وقت گذاشتن و تربیتشون مهمه اگه اعصابشو داری یکم دخترت بزرگ ترشد میخای بیار

بستگی به وضع مالی اخلاق شوهرت حوصله خودت و...

وضع مالیمون خوبه بد نیست شوهرمم خوبه ولی اون میگه اصلا بچه نمیخواد دیگه من خودمم همین دوتا رو میخواستم الان آنقدر یه عده گفتن انگار رفته تو ناخودآگاهم که باید بیارم

باید خودت ببینی اعصابشون داری؟از پس مسئولیتش بر میای یا نه غصه روزی رو که نباید خورد چون خدامیرسونه ...

ببین اعصاب که اصلا نمونده برام پسرم ماشالا شیطونه دخترم هم لجباز و غر غرو ازدستشون دیوونه شدم ولی آنقدر بقیه میگن یجورایی وسوسم کردن

فاصله سنیشون چقدره دخترت چندسالشه؟

پسرم پنج سالشه دخترم دوسال ونیم امروز سرویس کالسکه پسرم فروختم مامانم هی می‌گفت چرا فروختی میذاشتی برای چه بعدیت هی میگم بابا من دیگه نمیخوام میگه نه بعدا پشیمون میشی حسرت میخوری

2810