2777
2789

کولیک یک نوع دل درد همراه با قولنج هستش

رفلاکس بالا اومدن اسید و محتویات معده به داخل مری یعنی دریچه معده به خوبی بسته نمیشه 

همون ترش کردن خودمون

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم متفاوته

کولیک به گازهای درون روده میگن ک به تکمیل شدن سیستم گوارشی کودک کمک میکنه 

معمولا با درد و دلپیچه و گریه نوزاد همراهه

رفلاکس به برگشت شیر همراه با اسید معده ب مری میگن که دو نوع داره اشکار و پنهان 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
بچه من شیر از بینیش میزنه بیرون بنظرتون رفلاکسه

نی نی منم همین بود تازگیا دیگ از بینیش برنمیگردونه همونم چیزی بمزاجش خوش نیاد عق میزنه و قطره اینا نمیتونم بدم 

چن وقتشه؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
۲۰روز

شیر خودتومیخوره؟ کی اینجوری میشه؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بچه من شیر از بینیش میزنه بیرون بنظرتون رفلاکسه

فکنم رفلاکس چون به بالا آوردن شیر به صورت شتابی و پرتابی از دهن و بینی میگن    رفلاکس 

تو حالت شیب دار بهش شیر بده. و بعد از شیر نخواب نش حداقل 15 دیقه  عمودی بغلش کن. نه افقی 

تا شیر بره تو معدش بر نگرده  از معده به دهنش 

2810