2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043691 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود دکترم تعجب کرده بود واقعا فقط خدا نجاتمون بده

عزیزم انشاءالله خدامعجزشوبهت نشون بده بخدا این دکترا رومن درک نمیکنم اصلابعضی وقتاشک میکنم واقعاچیزی میدونن یاالکی مدرک گرفتن چرا حرفاشون متفاوته چرا ازمایشارونمینویسن چرا انقد میپیچونن هی مارومیکشونن فقط پول ویزیت و دارو داریم میدیم واندرخم یک کوچه ایم من ک فقط ازخدامعجزه میخوام معدم داغون شده بخاطرداروها

واقعا! ماهم همین طور!من کلا همه جنین ها Aبودن! از ۷تا ۵تاش بلاست شد،انصاری پور میگفت عالیه😁😁 دی ...

جدی 😯مگه با اسپرم ضعیف اصلاجنین تشکیل میشه اونم بلاست من فک میکردم نمیشه یاخدا ی دغدغه دیگ ذهنمو درگیرکرد

واقعا ؟ کاش اینجوری باشه آخه چه خبره ۱۲۰,۱۰۰ میلیون  به خدا آدم از هر چی درمانه ناامید میشه با ...

مطمئن باش اون قیمتهای بالا نیست

خرید و فروش که راه ننداختن ، هزینه نگهداری و کارهای اداری میگیرن فقط

خوب چرا نمیری سوال کنی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پس اینجور که بوده تفاوت خیلی فاحش بود .بعد چه درمانی مام درنظر گرفتن برای همسرتون ؟ امد پایین ؟

دکتر مردان گفت یه بار دیگه هم برید آزمایش بدید،ایندفعه برید رویان ببینیم کدوم درسته،گفتم عمرا نمی رم!

دکتر زنان که تا ازمایش رو دید سریع گفتش افتضاحه،فقط اسپرم اهدایی

اما مردان گفت چون اسپرم داره دادگاه قبول نمیکنه،دیگه دارو داد که متاسفانه بدتر شد،البته اینم بگم ما خیلی کم رابطه داشتیم و دکتر گفت بدون تخلیه داروها اثری نداره،احتمالا بخاطر این بوده که رفته بالا

خلاصه این که رفتیم تسه،و ۴تا جنین تشکیل شده

جدی 😯مگه با اسپرم ضعیف اصلاجنین تشکیل میشه اونم بلاست من فک میکردم نمیشه یاخدا ی دغدغه دیگ ذهنمو در ...

آره عزیزم چرا تشکیل نشه!

اکثرا اسپرم ضعیفه که میدن سراغ این راه و خیلی ها هم نتیجه میگیرن

مطمئن باش اون قیمتهای بالا نیست خرید و فروش که راه ننداختن ، هزینه نگهداری و کارهای اداری میگی ...

سلام عزیزم

میگم تو کارت جنین نوشته بود کیفیت تخمک دیس فرم هستش اما جنین تشکیل شده

بنظرت اینبار اینجور بوده یا کلا تخمک شکلش همینه و تغییر نمیکنه!

امروز تزریق کردم  مجبور شدم یکم راه برم اومدیم مسافرت مثلا😐😅 فالوده ام خوردم جات خالی فردا ...

به سلامتی عزیزم💗 ببین iui اصلا مثل امتقال جنین نیست، هر چقدرم راه بری مهم نیست 

اینکه چی بخوری هم تاثیری نداره، راحت باش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم انشاءالله خدامعجزشوبهت نشون بده بخدا این دکترا رومن درک نمیکنم اصلابعضی وقتاشک میکنم واقعاچیزی ...

واقعا بعضیاشون خیلی بی انصافن!

من هنوز یک ماه نشده بود کلی آزمایش های عفونی و ...دادم،هزینه اش ۲ونیم شد

ایندفعه میگه خب آزمایش های عفونی برات می نویسم انجام بده!میگم هنوز خو ۶ماه نشده!

عکس رنگی داشتم،براش بردم،میگه نه این گذشته،دوباره باید بگیری

در صورتی که تقریبا دوسال ازش گذشته

عزیزم همه ایمنی هارودادی سی دی مارکرها هم دادی؟کیفیت جنیناتم  خوب بودن؟

دوتا ایمونولوژی رفتم که هرکدوم یه سری آزمایش نوشتن و زنان هم یکسری فاکتورهای دیگه گفتن مشکلی نیست ،اما سی دی مارکرهایی که دادم رو با نوشته شما چک کردم کامل نبودن،کیفیت جنین ها هردوبار بلاست بودن بار اول بلاست A،بار دوم بلاست B

فاکتور apca خواستم برام نویسنن که قبول نکردن گفتن چون لنفوسیت تراپی هست منسوخ شده 

مطمئن باش اون قیمتهای بالا نیست خرید و فروش که راه ننداختن ، هزینه نگهداری و کارهای اداری میگی ...

گفتم شاید بچه های اینجا بدونن کدوم مرکز با چه شرایطی میده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکتر مردان گفت یه بار دیگه هم برید آزمایش بدید،ایندفعه برید رویان ببینیم کدوم درسته،گفتم عمرا نمی رم ...

یکی از دوستان اینجا گفت با یک ماه رابطه که یک شب درمیان تخلیه باشه دی اف آی میاد پایین 

2810