2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
سلام انشاالله با این انتقالت مامان میشی دکتر ایمنی که من پیشش میرفتم اصلا سرم تجویز نمیکنه لنفوسیت م ...

اکو قلب رفتی عزیزم ؟ من نرفتم عذاب وجدان دارم میدونی تا چند ماهگی میشه رفت ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکو قلب رفتی عزیزم ؟ من نرفتم عذاب وجدان دارم میدونی تا چند ماهگی میشه رفت ؟ 

سلام عزیزم.اکو قلب دکتر گفته بود برین؟؟

من وقتی رفتم سونو آنومالی سونوگرافم پریناتولوژیست بود،گفت بنظرم چون دوقلو داشتی و یکیش از دست رفته یه اکو قلب بری بهتره.

اما دکتر خودم چیزی نگفت،بهشم که گفتم بعد از یه مکث گفت ضرر که نداره،برات نسخه میکنم دوس داشتی برو.منم دیدم دکترم تاکید نداره نرفتم.

و الان عذاب وجدان گرفتم...میگم کاش رفته بودم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزان متاسفانه من امروز آزمایش دادم ۱.۲ بود😞😞😞😞

بگردم الهی.با هربار منفی شدن دوستام خدا میدونه یه دنیا دلم میگیره.

خدا کمک کنه عزیزم.به زودی معجزشو بهتون نشون بده،یجوری که اصلا انتظارشم نداشته باشی.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام به همگی

بچه میدونم همتون گرفتارید و هزار جور فکر دارید

میشه همزمان که واسه خودتون و بچه هاتون دعا میکنید من و پسرمم دعا کنید

دیشب از بیمارستان مرخص شدم ولی خطر همچنان دارم

دعا کنید چند هفته دیگه طاقت بیاره بچم و تو شکمم رشد کنه که اگه خدای نکرده زودتر مجبور به زایمان شدم زنده بمونه

1 هفته بخاطر خونریزی شدید بستری بودم جوری که خودم از خونریزی داشتم میمیردم ولی رضایت ندادم بچم ازم بگیرن

برام دعا کنید 3 هفته دیگه بمونه بعدش میتونم به دنیاش بیارم 

سلام عزیزم.اکو قلب دکتر گفته بود برین؟؟ من وقتی رفتم سونو آنومالی سونوگرافم پریناتولوژیست بود،گفت ب ...

اره آدم عذاب وجدان میگیره   زدم نت  الان، میگه شده بعضی ها هجده هفته میرن مشکل دارن ،دوباره میگن ۳۰ هفته بیا احتمالا تااپن زمان وقت داره پس ،من بیشتر از استرس ترسیدم سونوگرافی ها چرت و پرت بگن الکی استرس بدن 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام عزیزم.  بله چون رحم داره بزرگ میشه و فشار به لگن میاره.  بارداری سیمت به خدا وصل تر ...

سلام عزیزم به روی چشم اگر قابل باشم برای همه دعا میکنم، انءشاالله که هرچی از خدا میخوای خیلی زود بهت بده و دلت شاد بشه به امیدخدا❤

سلام به همگی بچه میدونم همتون گرفتارید و هزار جور فکر دارید میشه همزمان که واسه خودتون و بچه هاتون ...

انشاالله

سلام گلم.الان چندهفته ای؟  سه هفته دیگه چقدت میشه ک بعدش میخوای بدنیاش بیاری؟

سلام الان 23 و 6 روزم

میگن بری تو 7 ماه زنده میمونه 

باید بشم 26 هفته 

من نمیخوام زود به دنیاش بیارم

چون خونریزی شدیدی داشتم گفتن اگه دوباره اتفاق بیوفته مجبورن بچه رو در بیارن

سلام الان 23 و 6 روزم میگن بری تو 7 ماه زنده میمونه  باید بشم 26 هفته  من نمیخوام زود ب ...

عزیزم    خونریزی برا چی هست یعنی دهانه رحمت باز شده ؟  انوکسا هم داری شاید از اونه خونریزیتون ،  آمپول پلوتون نداری ؟ همش بخاب مواظب خودت باش، انشاالله به حق این روز عزیز امام جواد برات واسطه پیش خدا سوره یاسین بخون آیه یکی مونده به آخرش که می‌رسی دستتو بزار رو شکمت بخون 

2810