2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
فکر کنم مجموع حرکتش ۱۵بود البته حرکت رو به جلو صفر بود،بیشتر دور خودشون میچرخن😄 ما که هم تو جای گر ...

ا که برا بیشتر اونا که مشکل ناباروری دارن صفر هست بی سی هم مهم هست ، اره یخ بزاره ولی بیشتر برا همون تخلیه نشدنشه،مطمعنم رعایت کنه خوب میشه تو سرویس هم آب سرد استفاده کنه چند دقیقه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چندهفته ای؟؟  ایقد ترس زایمان رو دارم ک نگو.چون تاحالا تجربه نداشتم .میترسم گیر کنه و نیا ...

ماهور جان سز کن بعد این همه سال شدی طبیعی آدم می‌ترسه میگی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
این ویتامین‌ها برای منم تاثیر نداشت آسمان جان اما اگه استفاده نمی‌کردیم هم نمیشد همش فکرمون درگیر ای ...

درسته دکترا فقط شیوه خودشونو پیش میرن انگار زیاد براشون مهم نیست آدم ده بار هم پانکچر بشه هم شد ،،، متاسفانه بیمارای همه دکترا هم شاکی هستن وقتی تو اتاق منتظر پانکچر بودم همه اونایی که چندبار پانکچر یا انتقال بودن از شیوه های دکترا شاکی بودن ،انگار کاا این مراکز ناباروری شده بنگاه درامدزایی، ماها هم که چاره ای نداریم

الان چندهفته ای؟؟  ایقد ترس زایمان رو دارم ک نگو.چون تاحالا تجربه نداشتم .میترسم گیر کنه و نیا ...

من نمی‌دونم چرا هیچ ترسی سراغم نمیاد برا زایمان خیلی عجیبه   اصلا نمی‌ترسم اصلا هم آدم شجاعی نیستم ها ولی میگم مگه چی میشه عینه این آدم که تونستن انشالله منم میتونم با یاری خدا ولی تنها ترسم و دلهره م اینه نکنه خدایی نکرده بچم سر زایمان طبیعی چیزیش بشع فقط از این میترسم و الا از هیچی نمیترسم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ان شاءالله اینسری نتیجه بگیرید ویال ال کارنتین وقرص یاخود ژل رویال تجربه ای که ماداشتیم بیشترین تأثی ...

ممنون عزیزم

من‌هنوز جنین دارم

یه بار دیگه انتقال میدم اگر نشد دیگه نمیرم سراغ این داستان.این داروها هم عوارض روحی داره هم جسمی.ذره ای اعصاب برام نمونده.حس افسردگی دارم.هم دلم غم داره.

فقط میرم دنبال طبیعی

سلام عزیزان متاسفانه من امروز آزمایش دادم ۱.۲ بود😞😞😞😞

عزیزم متاسفم

واقعا نمیدونم چی بگم که حالت رو خوب کنه

فقط میتونم بگم خدا هست

امیدوارم به زودی معجزه ش رو بهت نشون بده اونم طبیعی.

به نظرم هم خودت هم شوهرت برید ورزش هوازی و شروع کنید به پاکسازی بدن از سموم و اصلاح سبک‌زندگی

قدیم تو هر طایفه شاید یک زوج نابارور بود اونم به خاطر سبک زندگی و تغذیه بوده که درست بوده.

بچه ها کسی می‌دونه کدوم مرکز تو تهران با بیمه دانا قرارداد داره 

رویان قبلا قرارداد داشت اما الان نداره 

اگه کسی می‌دونه بگه لطفاً

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام مامانا و مامانی آینده امیدوارم حالتون خوب باشه

یه راهنمایی میخواستم ازتون، هفته ۲۱ بارداری هستم، درد کشاله ران دارم مخصوصا وقتی ایستاده ام یا راه میرم، طبیعی هست؟

سلام مامانا و مامانی آینده امیدوارم حالتون خوب باشه یه راهنمایی میخواستم ازتون، هفته ۲۱ بارداری هست ...

اره من دیروز اینستا شنیدم درد کشاله ران به خاطر بزرگ شدن بچه و رحم هست 

سلام مامانا و مامانی آینده امیدوارم حالتون خوب باشه یه راهنمایی میخواستم ازتون، هفته ۲۱ بارداری هست ...

سلام عزیزم.  بله چون رحم داره بزرگ میشه و فشار به لگن میاره. 

بارداری سیمت به خدا وصل تر هست خواهش میکنم منم دعا کن که به زودی زود منم به نتیجه برسم

بچه ها کسی می‌دونه کدوم مرکز تو تهران با بیمه دانا قرارداد داره  رویان قبلا قرارداد داشت اما ا ...

مطنینی الان نداره آخه همه جاش مثل صندوق و در دیوارش زده طرف قرارداد با دانا ،پارسیان،مسلح

مطنینی الان نداره آخه همه جاش مثل صندوق و در دیوارش زده طرف قرارداد با دانا ،پارسیان،مسلح

الانم زده ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810