2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043742 بازدید | 684336 پست
سلام الان 23 و 6 روزم میگن بری تو 7 ماه زنده میمونه  باید بشم 26 هفته  من نمیخوام زود ب ...

امپول ریه باید بزنی فکنم  اگه اینقدر زود بیاد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم      خونریزی برا چی هست یعنی دهانه رحمت باز شده ؟  انوکسا هم داری شای ...

امپول پرولوتون میزنم

شیاف دارم

انوکسا خیلی وقته قطع کردم

نه دهانه رحمم باز نیست

علت خونریزیم معلوم نیست

امپول ریه زدن بهم

1 سرم هم بهم زدن که مغزش تکمیل بشه

خدا سرکسی نیاره انگار شیر اب باز کرده بودن فقط خون و لخته میومد و قطع نمیشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الان 23 و 6 روزم میگن بری تو 7 ماه زنده میمونه  باید بشم 26 هفته  من نمیخوام زود ب ...

عزیزم یکی از آشنایان ما بچه ش ۶ماه به دنیا اومد.بیمارستان گفته بودن‌ ببریدش خونه ولی نمیمونه .میگفتن انقدر کوچولو بوده که لای پنبه گذاشته بودنش

الان ماشاالله حدود ۳۰سالشه و صحیح و سلامت داره زندگی میکنه

فکرکن برای ۳۰ سال پیش 

توکل به خدا کن.الان نزدیک محرم هست بیمه حضرت علی اصغرش کن

امپول پرولوتون میزنم شیاف دارم انوکسا خیلی وقته قطع کردم نه دهانه رحمم باز نیست علت خونریزیم معل ...

چ چیزهایی پیش میان..بارداریا چقد عتیقه شدن..

هیچ بلند نشی تا ۲۶ هفته..خود بچه همه چیزش نرمال بود؟ 

بحق فاطمه زهرا مشکلی پیش نیاد و هفته های بیشتر تو شکمت بمونه..

چ چیزهایی پیش میان..بارداریا چقد عتیقه شدن.. هیچ بلند نشی تا ۲۶ هفته..خود بچه همه چیزش نرمال بود؟&n ...

سونو کردن گفتن همه چیزش خوبه

فقط کوچولو هست

وزنش تو 23 هفته و 5 روز گفت 500 هست نیم کیلو هست

به نظرتون خیلی کمه تو این هفته?

امپول پرولوتون میزنم شیاف دارم انوکسا خیلی وقته قطع کردم نه دهانه رحمم باز نیست علت خونریزیم معل ...

یکی خودشم دکتر بود می‌گفت از اول بارداری دفعه لخته داشته تااخرش اونم شدید که دکترا میگفتن دیگه تمومه، تااخر نه ماهم رسوند با همون خونریزیها نگران نباش

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
چی بخورم که بچه وزنش بیشتر بشه  بستنی واقعا تاثیر داره روزانه بخورم خوبه براش?

فیله مرغ میگن خوبه برا وزن ،بستنی هم شنیدم ولی مواظب باش قندتو بالا نبره

سلام به همگی بچه میدونم همتون گرفتارید و هزار جور فکر دارید میشه همزمان که واسه خودتون و بچه هاتون ...

ان شاءالله با دل شکسته ام از خدا میخوام صحیح وسالم پسر گلت رو بغلت بگیری دلم برات روشنه عزیزم

2810