2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684327 پست
آسمان جون  ازطریق بادکش وسالم خوری هم امتحان کن عزیزم. من چن ماه پیش ک مرکزرفته بودم ی خانمی او ...

سالم خوری داریم ولی تا حالا بادکش نکردم ، ممنونم از اطلاعات و توضیحاتتون عزيزم زحمت کشیدید

مام گفت ۶۰ میلیون بدون دارو و آزمایشات. هزینه اهدا رو نمیدونم دیگه. شما تلاش کن از خودتون بگیرن جنین ...

من ابن سینا قبلا انجام دادم،با اینکه جنین بلاست میشه با کیفیت A،اما منفی شدم هر دوبار،دکتر میگه به خاطر دی اف آی بالاست،میگه با این دی اف آی یا منفی میشه اگرم مثبت بشه احتمال زیاد سقط میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که خیره عزیزم   خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده امید به خدا برو جلو   ما هم ...

عزیز دلمی 🥹🫀 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ابن سینا قبلا انجام دادم،با اینکه جنین بلاست میشه با کیفیت A،اما منفی شدم هر دوبار،دکتر میگه به خ ...

بیخودی وقت وهزینت رو هدر نده چون مال منم ۶ تا جنین تشکیل دادن هیچ کدوم نشد برو اهدایی بگیر

از گفتن که نمیگم ولی میگم این دنیا هزار جور بازی در میاره، آدم نمی دونه آینده چی میشه!

نه بابا نگران نباش اکثرا جنین اهدایی میگیرن من خیلی فکر کردم ولی با امید بخدا رفتم دنبالش یا باید جنین اهدایی بگیری یا از بهریستی بیاری

روز یکیشنبه پانکچر کردم 9تا تخمک بالغ داشتم امروز جنین شناسی پیام داده فقط 3 جنین با کیفیت مناسب فریز شد واقعا نمیدونم چی میشه دکنر همسرم گفت بار آخر چون وضعیت اسپرم اصلا خوب نیست خیلی دلم پره 

همسرمم همیشه آیه یاس میخونه هی میگه نمیشه پولتو هدر دادی میخواست بده این 20 سال با اون همه دوا ودرمون میداد اصرار بیخود میکنی😭😭😔🥺😔🥺

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من ابن سینا قبلا انجام دادم،با اینکه جنین بلاست میشه با کیفیت A،اما منفی شدم هر دوبار،دکتر میگه به خ ...

همسرمنم دی اف آی بالا داشت. برلی همین روز پانکچر ازش دوبار نمونه گرفتن.با این حال ممکن باعث منفی شدن بشه؟ 

خاهره مهربونم بله من واقعا حرف تو قبول دارم منی که انتقالام منفی میشد خدا بهم طبیعی داد چرا جون میخو ...

قربونت برم چقدخوشحال میشم وامیدم بیشتر وقتی معجزه خدارومیبینم خیلی خوشحالم واست ک معجزشونصیبت کردانشاالله نینی نازتوسالم وصالح بغل میگیری منم شک ندارم هم خواهرگلت هم دوستای خوبم تواین تاپیک وتاپییکای دیگه وهم من روزیمونومیگیریم خدا ارحم الراحمینه خیلی مهربونو بخشندس بایدوقتش بشه مانده ایم وصبرمون کمه ولی خدامیدونه چ زمانی بده ک روزی تپلی باشه خیرباشه برامون.مرسی ک برامون دعامیکنی مامان مهربون🥰

2810