2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043351 بازدید | 684307 پست
دورت بگردم ممنون ازدعات مهربون. ❤️‍🔥منظورم ازدست خالی بچه بودعزیز. خدادلتوشادکنه خنده ب لبام آوردی ...

تنت سالم عزیزم..

شوهرم از الان میخواد ی وامی بگیره ی تیکه زمینی برا اینده بچه بگیره..

گفتم والا خوشبحال بچه.از همی الان میخواد سرمایه دار بشه😄😄

عزیزم علائمی هم داشتی تو زمان انتقال؟چیکارا کردی ک مثبت شد

علایمی ک داشتم درد پریودی بود..

روز پنجم یا ۶ انتقال ی لک قرمز تو ترشحم دیدم.

سینه هام خیلی سفت شدن و بزرگ..

درد پریودی تا الان همراهمه ک ۸ ماهمه..

رعایت خاصی نکردم.همه نوع غذا خوردم کارهامو انجام میدادم.

حتی دو سه جا ملاقاتی رفتم.همش از دسشویی فرنگی استفاده کردم.

وزن سنگین بلند نکردم..

ولی قبل از انتقال سرم ای وی ای جی تزریق کردم تا ماه ۴ م

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمان جان من خواهرم با هر پانکچرع از هر ۲۰تا تخمک دوتا براش جنین میشه  تا الان ۵بار پانکچرش این ...

ممنونم عزيزم،  التماس دعا شما باردارید دعاتون مستجاب میشه خودم که دیگه میترسم دعا کنم مثل دفعه قبل طبیعی باردار بشم پوچ باشه کاخ آرزوهام آوار بشه، انگار خدا توفیق بارداری با ای وی اف نمیخواد نصیبم کنه

ممنونم عزيزم،  التماس دعا شما باردارید دعاتون مستجاب میشه خودم که دیگه میترسم دعا کنم مثل دفعه ...

اسمان جان دکترتو‌ عوض کن گاهی گونال آف یا داروهای دیگه جواب نمیده هاچ ام جی روزی پنج شش تا میدن حتی بیشتر  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
والا نمیدونم شاید ، آخه نوشتن نابالغ ولی از طرفی مگه هنوز لقاح نداده میتونن بگن پوچه یا نه؟ چون بعد ...

آره پوچ بودنش قبل لقاح میفهمن ،یعنی همون موقع پانکچر که فولیکولارو برمیدارن ،جنین شناس میگه که پوچه یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منظورم اینه تا بدنیا اومد زود میتونم بش بگم مامانی یا دخترم؟😄فک نکنم بگم..جلوشوهرمم انگار خجالت میک ...

اخییییی عزیزدلم😍😍😍 وقتی ببینیش انقد ذوق و هیجان داری همه خجالت اینارو فراموش میکنی

اسمان جان من خواهرم با هر پانکچرع از هر ۲۰تا تخمک دوتا براش جنین میشه  تا الان ۵بار پانکچرش این ...

نیازجان نگران نباش توکل بخدا اگ خدابخوادهمین 2تاهم کافیه خودت دیدی ک بچه هاباکلی جنین طفلیا منفی شدن تعدادمهم نیست میدونم آدم ناراحت میشه کاش اون بالایی برای هممون بخوادبا ی جنینم میشه اگ خواستش باخواست دل مایکی باشه. نیازجان دیشب دفتریادداشتموبازکردم ببینم دعاهایی ک نوشتم  قبلاازش حاجت گرفتم چی بودچشم خورد ب این ختم ک فراموش کرده بودم من ازاین ختم حاجت گرفتم امروز فرداشایدشروع کنم. 7 روز سوره توحید100مرتبه فقط بایدتو زمان ومکان ثابت خونده بشه. مثلافلان جای خونه نشست ختم وخوندباید7روزهمون جابشینه توهمون ساعت انشاءالله حاجت روابشه خواهرت واسه من هنوزختم تموم نشده بودحاجتموگرفتم هم خودت براش بخون ب هرحال مادری نفست گیراتره هم خودش بخونه ی ذکرم هست دقیق یادم نیست ازاونم حاجت گرفتم پیداکردم میگم اینجا اونم تا ختم تموم شدهمون دیقه حاجت گرفتم البته نمیدونم شایدوقت حاجتمم بودولی خیلی مجربه خدا دل تو وخواهرتو همه دوستانمو شادکنه الهی آمین 

تنت سالم عزیزم.. شوهرم از الان میخواد ی وامی بگیره ی تیکه زمینی برا اینده بچه بگیره.. گفتم والا خو ...

فدات شم. خیلی خیلی مبارکش باشه وروجک ماشالا خوش قدم وخوش روزیه خداهمسرتونینی نازتو برات حفظ کنه. خیلی خوبه آینده نگری

اسمان جان دکترتو‌ عوض کن گاهی گونال آف یا داروهای دیگه جواب نمیده هاچ ام جی روزی پنج شش تا میدن حتی ...

همراه گونال ۴ تا هم هاش ام جی میزدم بازم هيچی به هیچی، اگه بخوام دوباره پانکچر بشم عوض میکنم ولی فعلا برنامه ای ندارم و دارم به تخمک اهدایی فکر میکنم ،  فقط نمیدونم مراحل چیه و هزینش ؟ 

البته دکترمم تو مرکز رویان عوص کنم بقیه شونم فکر کنم دستور عملشون تو مرکز یکی باشه ولی اگه بنا به ادامه باشه حتما عوص میکنم مصطفایی فقط اسم در کرده الان دومین پانکچره که با کلی گونال منو تو خرج میزاره و آخرشم هیچی

آره پوچ بودنش قبل لقاح میفهمن ،یعنی همون موقع پانکچر که فولیکولارو برمیدارن ،جنین شناس میگه که پوچه ...

اطلاعاتتون دقیقه رز جان ، خودمم الان کلی گوگل گردی کردم متوجه شدم تخمک نابالغ همون پوچه و اینکه قبل لقاح می‌فهمن، ،، پس ۷وردن اینهمه ویتامین مثل اوابوست و اینوفولیک و کو کیوتن و .. همش الکی بود 

شما اطلاع دارید مراحل گرفتن تخمک اهدایی چه جوریه و هزینش حدودی چقدر میشه؟

بچه هاکسی آزمایش کشت ادرار داده؟ بایدناشتاباشیم؟ چندساعت؟ وآزمایش های مخصوص معده چیاهستن؟ وآزمایش روده چیاهستن؟ نیازب ناشتایی دارن؟ لطفاهرکی میدونه راهنمایی کنه من بعدازانتی بیوتیکا معدم داغون شده اشتهادارم ولی نمیتونم بخورم حالت تهوع بشدت لاغرشدم نمیتونم غذابخورم

اطلاعاتتون دقیقه رز جان ، خودمم الان کلی گوگل گردی کردم متوجه شدم تخمک نابالغ همون پوچه و اینکه قبل ...

آسمان جون  ازطریق بادکش وسالم خوری هم امتحان کن عزیزم. من چن ماه پیش ک مرکزرفته بودم ی خانمی اومده بودگیرنده فرم پرکردتاشرایطشون بااهداکننده مطابقت داشته باشه بعدفک کنم گیرنده بایدسونوبشه ضخامتش خوب باشه اهداکننده داروهاشومیخوره وروزتخمک کشی ازهمسرشمانمونه میگیرن لقاح انجام میشه اگ رحمتون آماده بودانقال میدن بعدچن روز.عزیزم من مختصرگفتم والاقیمتش نمیدونم همه مرکزا یکی هستن یان ولی میدونم زیاده ی خانم وداشتن میبردن برای انتقال جاری‌ پیش من بودبهم گف دعاکنین مثبت بشه80تومن خرج کردیم تازه پذیرش الان بازم میخوادبرادرشوهرم شاکیه حالانمیدونم 80تومن واسه اهدایی بودیامشکلاتش زیادبودانقدرخرج کرده. توبازتلاشتوبکن انشاءالله تخمک‌های تپلی قسمتت میشه

بچه هاکسی آزمایش کشت ادرار داده؟ بایدناشتاباشیم؟ چندساعت؟ وآزمایش های مخصوص معده چیاهستن؟ وآزمایش رو ...

کشت ادرار اگه همون دفعه پرتین هست ، ناشتا مهم نیست ولی ناشتا باشی به نظرم بهتره اول ادرار و میریزی دور وسطشو میزارین

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
مرسی قشنگم 😍😍😍 پارسال ۱۶ خرداد اخرین انتقالم منفی شد ... امسال مجدد تو همین حدودا انتقالمه🥹 ول ...

انشاالله که خیره عزیزم   خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده امید به خدا برو جلو   ما هم برات دعا میکنیم اگر قابل باشیم 

درسته.جنین اهدایی چی؟اونو از کجا میارن؟

جنین رو مثلا  منی که رفتم  چندین جنین  تشکیل شده و فریز کردم  

برام انتقال میدن  و جواب میگیرم  مثلا بقیشو نمیخام دیگه  بهشون میگی حالا یا هزینه میگیری یا اهدا میکنی 

2810