2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043350 بازدید | 684307 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم،  التماس دعا شما باردارید دعاتون مستجاب میشه خودم که دیگه میترسم دعا کنم مثل دفعه ...

اگه خدا لایق بدونه خدا شاهده من همه منتظرا رو دعا میکنم هر روز گاهی گریه میکنم چون میدونم چقدر سخته من خودم ۹سال این درد رو کشیدم حتما دعات میکنم خاهره خوبم میدونم خیلی سخته ولی صبوری کن که خدا جوابتو به زودی میده اینجا خیلیا بودن منو میشناسند من حتی همسرم اجازه انتقال مجدد نمی‌داد ببین هنوز نتونستم پروفایلمو عوض کنم گذاشتم که یادم نره چقدر روزای سختی داشتم ولی خدا بعد ۹سال برام معجزه کرد طبیعی یعنی علنا به همسرم فهموند من بخام هرکاری میکنم و واقعا من به این باور رسیدم که فقط اون بالایی باید. بخاد تنبلی من به حدی سدیدع که اصلا تخمک آزاد نمیکنم ولی خدا معجزه کرد امیدوارم یه جوری سوپرایزت کنه که مثل من بعد ۸ماع هنوز باورت نشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیازجان نگران نباش توکل بخدا اگ خدابخوادهمین 2تاهم کافیه خودت دیدی ک بچه هاباکلی جنین طفلیا منفی شدن ...

خاهره مهربونم بله من واقعا حرف تو قبول دارم منی که انتقالام منفی میشد خدا بهم طبیعی داد چرا جون میخواست بگه من بخام میدم !امیده هممون به خدای انشالله خدا جواب تمام دله شکسته منتطظرا رو میده شک ندارم! یه روزی خیلی خیلی ناامید بودم از همه طرف فشار روم بود ودرمونده بودم یکی از دوستان بهم گفت شاید هنوز ظرف دعات پر نشده که هنوز جواب نگرفتی اینقد دعا بکن تا ظرف دعات پر بشه از اون روز دعا نکردم فقط با خدا حرف زدم اونقدر حرف زدم که یه جوری قلبم آروم شده بود کم کم حال روحیم بهتر شد تو همون حال و احوال فهمیدم باردارم بعد از ۹سال بدو بدو !الان هنوز استرس و نگرانی دارم همش میگم خدایا یعنی میشه بچمو سالم بغل بگیرم بعد میگم خدایا تو خودت به من تو اوج ناامیدی معجزه دادی الانم سپردم بهت که تو از مادر نسبت به بچش دلسوزتری خاهره خوبم چله رو شروع کن انشالله که حاجت روایی خدا الکی به چیز رو تو دل بنده ش قرار نمیدع شک نکن خدا میخاد بهت هدیه بده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم متاسفم واقعا .....مگه مشکلتون چیه ک جنین اهدایی میخواید؟این چندبارم اهدایی بود

۲ بار جنین خودم ۲ بار هم جنین اهدایی همسرم حرکت اسپرمش صفر بود واینکه ۱۰۰درصد اسپرماش شکل غیر طبیعی دارن خودم هم چون ۴۱ سالم شده ذخیرا تخمدان کم شده

۲ بار جنین خودم ۲ بار هم جنین اهدایی همسرم حرکت اسپرمش صفر بود واینکه ۱۰۰درصد اسپرماش شکل غیر طبیعی ...

منم همین شرایط و دارم .پارسال پانکچر از ۱۴ تخمک چند تا جنین شد ولی بی کیفیت قابل فریز نبود اصلا. میشه توضیح بدین کدوم مرکزا رفتین و کدوم بهتره . چرا اهدایی ها مثبت نشده براتون ؟

راست میگی. من گفتم برم رویان ابن سینا جواب نگرفتیم. بنظرت مام خوبه ؟

نه فقط مام چون دوست من که ۴۵ سالشه اصلا تخمک نشده از انجا نتیجه گرفت الان دوقلو بارداره شما مشکلتون چیه؟

نه فقط مام چون دوست من که ۴۵ سالشه اصلا تخمک نشده از انجا نتیجه گرفت الان دوقلو بارداره شما مشکلتون ...

اسپرم ۱۰۰درصد آنرمال با حرکت صفر تعداد کم. یعنی داغون دیگه. ابن سینا پیشنهاد اهدا داد 

منم همین شرایط و دارم .پارسال پانکچر از ۱۴ تخمک چند تا جنین شد ولی بی کیفیت قابل فریز نبود اصلا. میش ...

اهدایی قبلیم مثبت شد ساک حاملیگی یود ولی جنین تشکیل نشد اینسری هم تازه انتقال دادم فردا ازمایش میدم ولی روز دهم انتقال بی بی چکم منفی بود بتام ۱۰ بود میدونم منفیه ممکنه بخاطر شرایط رحمم باشه یا کیفیت جنین من پارسال ۳تا جنین گرفتم ۴۰ میلیون اینسری ۱۲۰ میلیون دادم برام از یه نفر تخمک کشی کردن ۱۰ تا جنین شد ۲ تا شو الان انتقال دادم ۸ تاش مونده

2810