2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043731 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال شو..من ایقد ایجور شدم..حتی تازه هم.طبیعیه دیگه.خیلیا اینجور بودن

اره والا شنیدم میگن طبیعیه حالا انشالله این روزا هم بسلامتی بگذره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منظورم اینه تا بدنیا اومد زود میتونم بش بگم مامانی یا دخترم؟😄فک نکنم بگم..جلوشوهرمم انگار خجالت میک ...

من اینقد براش شعر میخونم، قربون صدقش میرم ولی بیشتر جلو خودم ولی وقتی براش چیزی میخرم جلو‌شوهرمم میخونم،،  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببخشید یه سوال دارم.ایا درسته ک میگن بچه‌های طبیعی نسبت ب بچه‌های ای وی اف سالم تر هستن.هم از نظر جس ...

سلام ،کیا دقیقا میگن؟ مقاله علمی ؟ پزشک متخصص؟؟؟ 

چیزی که تو مقالات از بچه‌ های ای وی اف نام میبرن گلد بی بی هستن یعنی بهترین تخمک و بهترین اسپرم بهترین جنینی که حتی تو محیط آزمایشگاه هم تونسته مقاومت کنه ،،،

من کلینیک ناباروری نیکان میرفتم

ناامید نشید میدونم سخته خودم چندین ساله درگیرم ولی آنقدر سماجت کنید تا بشه ،افرادی که بار اول انتقال نتیجه گرفتن تعدادشون کمه ،همینجا هم اکثرا چندین بار پانکچر و انتقال داشتن تا نتیجه گرفتن ،نفسم از جای گرم بلند نمیشه ها خودمم آنقدر گریه کردم انقدر ناامید شدم ولی بلاخره که چی حالا به هر دلیلی که نمیدونم خدا قسمت ماها رو هم اینجوری رقم زده ، یه مدت کوتاه استراحت کنید بعد برید جای تازه با انرزی شروع کنید

بچه ها دومین روز انتقالمه لک دارم خطرناکه؟ 

اگه میتونید با دکترتون تماس بگیرید ، من چند سال پیش انتقال دادم دقیقا روز دوم لک دیدم بهم گفتن بخاطر اسپکتروم که میزارن شاید خراشیدگی ایجاد شده البته لکم فقط یک روز بود بعد دیگه ندیدم

۳۸ سالمه سه بار انتقال منفی داشتم،مشکلات ایمنی انعقادی دارم،آندومتریوزم،میوم دارم،دکتر بهم پیشنهاد ر ...

سلام عزیزم خوبی واسه اندومتریوزت لاپرا هیستروسکوپی انجام دادی؟ عزیزدل مشکلاتت ک قابل درمانه لاپراهیستروکوپی وراباهم انجام میدن بخاطراین که اندومتریوزت عودنکنه زودسیکلتو شروع میکنن فک کنم  دوتاپریودبعدواسه ایمنی وانعقادی هم ک پردنیزولون هپارین وسرم ای وی جی خواهی داشت اگ اینارو حل کنی شک نکن ب زودی مادرمیشی 

2810