2777
2789
عنوان

نحوه خوابانیدن نوزاد دو ماهه

181 بازدید | 51 پست

دوستان لطفاً تجربه هاتونو بگید. وسر من دو ماه و چهار روزشه ،خوابیدنش خیلی خسته ام کرده . پنج دقیقه میخوابه بعد بیدار میشه . اولش خوب بود و زیاد میخوابید . الان تقریبا هر شب یا یک شب در میون حدود سه ساعت گریه میکنه تا بخوابه . گریه اش  مداوم نیس یکم ساکت میشه دوباره شروع میکنه . ممکنه وسطشم یه چرت کوتاه بزنه ولی زود بیدار میشه. بخاطر همین وقتی ک میخوابه از تو بغلم یا رو پام جابجاش نمیکنم که یکم بخوابه . اما همین ک جابجاش کنم دوباره بیدار میشه . . کمر درد می‌گیرم بس که راه میبرم یا روی پام تکون میدم . در صورتی ک اصلا دلم نمیخواد عادت کنه اینجوری خوابش ببره . اما نمیدونم به چی عادتش بدم . شما بچه هاتون رو چطور میخوابونین ؟ در کل کولیک داره، حتی خیلی از وقتایی که خوابیده از درد کولیک به خودش میپیچه و همش صدای شبیه درب روغن نخورده میده، کولیکز  ، دایمیتیکون و پدی لاکت و هم میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چیزای نفاخ نخور و بعد هر وعده غذایی عرق شاتره بخور. دل و پهلوش با روغن بادام شیرین چرب کن خوب میشه. من دخترم اینجوری بود اینکارا کردم خوب شد

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
شما بچه هاتونو عادت دادین چطور بخوابن ؟ چیکار کنم خودش یاد بگیره خودشو بخوابونه . که وسط خواب هی مجی ...

الان ک زوده واسه اینکه خودش یاد بگیره ولی من پسرمو توگهواره میخوابوندم خیلیم راحت بودم البته اوایل خیلی اذیتم میکرد اصلا نمی خوابید فقط گریه میکرد

هم عادت دادی اونجوری بخوابه هم نمیخوای عادت کنه؟فقط ایرانه بچه رو روی پا میخوابونن!شکمش رو سیر سیر ک ...

خب چطوری بهش بگم الان بخواب ؟ اروم نمیمونه که . چشاش نیمه بسته اس . کاملا مشخصه خوابش میاد اما چشاشو نمیبنده 

کلا دو سه بار قنداقش کردم . ولی تایم کوتاه . انکار از اینکه دستاش بسته اس کلافه اس .

خب دستاش آزاد باشه 

فقط از زیر بغل به پایین قنداق بشه

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
قنداق شاید خوب باشهگهواره

گهواره از این حصیری ها که حرکت بالا به پایین دارن رو دارم . زیاد حال نمیکنه .(حرکتش به بغل نیس ) . البته گاهی توی کریر شده خوابش ببره با تکون دادن . ولی تو گهواره چون بزرگتره به نظرم حس ارامش کریر رو نداشته براش 

پستونک هم خوبه بهش بده

پستونک نمیگیره . یه بار گرفت . کمتر از یک دقیقه ، حالت اوق زدن داره .میندازه بیرون و بعدشم انگار داره بالا میاره . چند بار اوق میزنه . پستونک کوچیک هم داریم تو بازار ؟

2810