2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043688 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی ماهور جان کوچولوی شما دختره یا پسره😍😍 اسمشو چی میخوایی بزاری 

دختر شیطونیه😍..

دلارام میذارمش. تا لحظه اخر ببینم اسمش چی میشه بالاخره.ولی من گفتم دلارام..

بنظرتون زود بش میگم مامانی یا دخترم🤭

اصلا روم نیست اینا رو بگم بش

دختر شیطونیه😍.. دلارام میذارمش. تا لحظه اخر ببینم اسمش چی میشه بالاخره.ولی من گفتم دلارام.. ...

خدا بهت ببخشه عزیزم چه اسم قشنگی 😍😍 

نه اصلا زود نیست من انقد باهاشون حرف میزدم که نگووووو😉

بچه‌ها ببخشید  شده تو بارداری تو خاب ارضا انقباض... من از وقتی پولوتون میزنم دوبار اینجوری شدم تو خاب ،قبل بارداری نمیشد بیدار شدم بچه تند حرکت میکرد این ارضا داخل رحم هست ؟  آسیب نمیزنه بهش    ما اصلا نزدیکی نداریم از ترس بعد الان اینجوری خیلی عذاب وجدان دارم  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
دکتر من روز سوم رو هم قبول داره

برای من چهارشنبه میشه روز چهارم😢😢

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
یه بار هم که مطب بودم یه نفر روز چهار اومده بود، احتیاط میخوای برو شاید دارو رو شروع کرد برات

اره حتما میرم 

ولی خیلی دلم گرفته انگار خدا برام نمیخواد من هی تلاش میکنم بی فایدس🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
همه مون همینیم عزیزم،منم به شدت دلم گرفته، مثل اینکه دلم برای خودم بسوزه،اینطورم

الهی من بمیرم برای هممون تو این راه سخت چقد عذاب بکشیم من حتی خدا راضی نمیشه برم تو سیکل ببین چقد ازمن بدش میاد😔

الهی من بمیرم برای هممون تو این راه سخت چقد عذاب بکشیم من حتی خدا راضی نمیشه برم تو سیکل ببین چقد از ...

منم میگم منو دوس نداره ولی خب خودم میدونم این حرفم با عقل جور درنمیاد یکم ولی خب دلمون پره دیگه

منم میگم منو دوس نداره ولی خب خودم میدونم این حرفم با عقل جور درنمیاد یکم ولی خب دلمون ...

دیگه چکنیم هیچ کاری از دستمون برنمیاد😭

2810