2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043688 بازدید | 684336 پست

سلام دوستان .من یه سوالی دارم اگه لطف کنید ممنونتون میشم ،تو تاپیکای مختلف پرسیدم ولی کسی جواب نداد ،تا اینجا رو پیدا کردم 

بچه ها من بعد انتقال نفس تنگی شدید میگیرم ،ایا شما هم تجربشو داشتین ؟؟دارو هام سه تا استرادیول،دو تا امپول پروژسترون ،فولیک و فموبرا بوده

تنگی نفس خیلی شدید،نمیدونم واقعا چیکار کنم ،موندم

دلم میخواد علتشو بدونم ،اگه کسی مثه من بوده و راه حلی داره ممنون میشم جوابمو بده .

۳۸ سالمه سه بار انتقال منفی داشتم،مشکلات ایمنی انعقادی دارم،آندومتریوزم،میوم دارم،دکتر بهم پیشنهاد ر ...

عزیز دلم انشاالله خدا سلامتی بده و دل خوش 🌱♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان .من یه سوالی دارم اگه لطف کنید ممنونتون میشم ،تو تاپیکای مختلف پرسیدم ولی کسی جواب نداد ...

چند روزه دارین استفاده میکنید ؟

شاید به پروژسترون بدنتون واکنش نشون میده..

بهتره با دکترتون مشورت کنید ، من چنین تجربه ای نداشتم ولی وقتی ویتامین ب می‌خوردم سر درد وحشتناکی میگرفتم تا یک هفته اینطوری بودم بعد یک هفته بدنم به قرص عادت کرد دیگه سردرد نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان .من یه سوالی دارم اگه لطف کنید ممنونتون میشم ،تو تاپیکای مختلف پرسیدم ولی کسی جواب نداد ...

روز چند انتقال هستید ؟ از اول اینطوری بودین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند روزه دارین استفاده میکنید ؟ شاید به پروژسترون بدنتون واکنش نشون میده.. بهتره با دکترتون مشورت ...

عزیزم ماه بعد میرم برای انتقال

به نظرتون اگه حساسیت به پروژسترون باشه راه حلش چیه؟؟؟

مشکل اینجاست که خودم جنوبم ،دکترم یزد ،بهشون دسترسی ندارم تا یکی دو روز قبل انتقال

عزیزم ماه بعد میرم برای انتقال به نظرتون اگه حساسیت به پروژسترون باشه راه حلش چیه؟؟؟ مشکل اینجاست ...

ممکنه به اون مارک پروژسترون حساسیت داشته باشید مثلا مارکشو عوض کنید خوب بشه یا. دکتر براتون دوزشو تغییر بده..

بازم باید با دکترتون مشورت کنید عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممکنه به اون مارک پروژسترون حساسیت داشته باشید مثلا مارکشو عوض کنید خوب بشه یا. دکتر براتون دوزشو تغ ...

ممنون

اون که حتما مشورت میکنم ،اما هرچی تو این نی نی سایت میگردم هیچکس مثه من نبوده ،یکی دو تا هم که بودن در حد خیلی کم تنگی نفس داشتن 

ممنون اون که حتما مشورت میکنم ،اما هرچی تو این نی نی سایت میگردم هیچکس مثه من نبوده ،یکی دو تا هم ک ...

بدن با بدن متفاوته عزیزم 

ممکنه اصلا از استرادیول باشه 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدن با بدن متفاوته عزیزم  ممکنه اصلا از استرادیول باشه  انشالله بهترین ها برات رقم بخوره ...

عزیزمی

احتمالش کمه 

چون از روز یک تا ۱۴ استرادیول میخورم کاملا عادیم ،از روز چهارده که امپولا شروع میشه تنگی نفس هم میاد 

ممنونم که جوابمو دادین 

منم همش درد پریودی میاد سراغم..

وای خدا من فک کردم خودم تنها همینجورم خیلی میترسیدم پس توهم این دردا گاهی سراغت میاد؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دوستان من چند ماهه میخوام برم ای یو ای ولی هی کنسل میشه انگار خدا نمیخواد😭این ماه هم الان پریود شدم بهم گفته بودن روز اول یا دوم برم برای سونو فردا و پسفردا تعطیله من چکار کنم دوباره کنسل شد ایی خدااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم ماه بعد میرم برای انتقال به نظرتون اگه حساسیت به پروژسترون باشه راه حلش چیه؟؟؟ مشکل اینجاست ...

منم تو سیکل پانکچر و حتی بعدش تنگی نفس میگیرم ،از عوارض داروهاست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای خدا من فک کردم خودم تنها همینجورم خیلی میترسیدم پس توهم این دردا گاهی سراغت میاد؟

اره.در حدیه ک نمیتونم حرف بزنم.فقط دراز میکشم ب شوهرم میگم اصلا ی کلمه هم حرف نزن تا اروم بگیرم.ی دیقه طول میکشه تا خوب بشم شاید بیشتر..هروز هم چندبار زیر شکمم درد میگیره..

ولی درد پریودی ک‌میگیرم شکم درد کمردرد و رون درد میگیرم..مث مریضا بی جوون میشم

2810