2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043705 بازدید | 684336 پست

سلام به همه عزیزان

منم یه زمانی خیلی اینجا فعال بود.

دو ماهه یکهو متوجه شدیم دخترم دچار روماتیسم مفصلی شده ، نمی دونم چطوری این اتفاق افتاده ، فکر می کنم بخاطر واکسن کرونا سینوفارم بوده باشه.

لطفا برای دختر منم دعا کنید. اینقدر ناراحت و نگرانشم که امروز احساس می کردم قلبم درد می کنه . هوای گریهههه دارم.

به هیچ کس نگفتیم

اینجا تنها جایی است که میشه درددلمون رو بگیم.

التماس دعااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان منم یه زمانی خیلی اینجا فعال بود. دو ماهه یکهو متوجه شدیم دخترم دچار روماتیسم م ...

سلام عزیزم انشاءالله خداشفامیده منم روماتیسم دارم عذرمیخوام دخترگلتون چندسالشه مطمئن هستین روماتیسمه

سلام عزیزم انشاءالله خداشفامیده منم روماتیسم دارم عذرمیخوام دخترگلتون چندسالشه مطمئن هستین روماتیسمه

دخترم ۱۶ سالشه، از ابتدای سال گذشته می گفت انگشت هام درد می کنه و ما نمی دونستیم مشکل چیه؟

چند تا دکتر ارتوپد بردیمش گفتند نرمی استخوان است

تا اینکه دی ماه متخصص طب فیزیکی بردمش نوار عصب گرفت گفت خوبه ولی به روماتیسم شک کرد و فرستادمون روماتولوژی،  اونجا آزمایش گرفتند و مثبت شد.

خیلی خیلی نگرانشم

شما کی متوجه شدید؟

دخترم ۱۶ سالشه، از ابتدای سال گذشته می گفت انگشت هام درد می کنه و ما نمی دونستیم مشکل چیه؟ چند تا د ...

عزیزم من تقریبا7ساله دچارم. من کل بدنم ورم کردکلی آزمایش دادم متوجه شدیم آرتریت روماتوئید دارم البته من بخاطرخودخوریهایی ک کردم دچارشوک عصبی شدم این بیماری بخاطراسترس غم وغصه هم میتونه ایجادبشه حالاشمابازازمایشگاهای معتبردیگه هم بریدانشاالله روماتیسم نباشه من خیلی آزمایش دادم تادکترامطمین بشن 

تنهاراه کنترل این بیماری آرامش وبیخیالیه استرس سمه عصبانیت سمه. ناراحتی سمه. تغذیه مناسب وکم آبی هم سمه. ولی بازم میگم آرامش بیشترازتغذیه مهمه البته داروهابایدمرتب استفاده بشه. انشاءالله خداهمه مریضا روشفابده. 

عزیزم من تقریبا7ساله دچارم. من کل بدنم ورم کردکلی آزمایش دادم متوجه شدیم آرتریت روماتوئید دارم البته ...

انشالله بلاتون دور باشه

ما ۲ سال پیش اومدیم تهران ، دزد به صندوق عقب مون زد و کلی وسیله های باارزش آزمون دزدید.

خیلی خیلی بهمون شوک وارد شد.

دخترم خیلی مسائل را توی خودش می ریزه.

اهواز و شیراز آزمایش داد، هر دو تا مثبت شده، خیلی دارو و آمپول داده، دکترش خانم دکتر حاجیانی روماتولوژی کودکان است.

خیلی نگرانشم.

البته چند ساعته توی نی نی سایت می چرخم، یه خانمی گفت زن عمویم توی دوران ابندایی روماتیسم داشته ولی بیماری رو خاموشی رفته و ۳ تا بچه داره.

شما فرزند دارید؟

تنهاراه کنترل این بیماری آرامش وبیخیالیه استرس سمه عصبانیت سمه. ناراحتی سمه. تغذیه مناسب وکم آبی هم ...

دخترم کلاس دهم تیزهوشانه ، استرس و اوج نوجوانی 

خدا از این معلم‌ها نگذره که چقدر بچه ها رو اذیت می کنند و بهشون فشار میارند‌.

از دهم هم شده امتحان نهایی

خدا کنه دارو ها نتایج آزمایش های جدیدش تاثیر بگذارند.

التماس دعا

دخترم کلاس دهم تیزهوشانه ، استرس و اوج نوجوانی  خدا از این معلم‌ها نگذره که چقدر بچه ها رو اذی ...

انشالله شفا پیدا می کنه دختر گلتون کلا این بیماری بیشتر از اضطراب و ضعف سیستم ایمنی و خیلی وقتا مراحل خاموشی داره و مجدد با یه استرس بروز می کنه و ممکنه هم کلا خوب بشه الان خاله همسرم روماتیسم داره دو تا بچه هم آورده مشکلی نداشته فقط چند سال پیش سر استرس فراوان یک دفعه کل بدنش دچار ورم و درد و ... شد دوباره خداروشکر بعد چند ماه خاموش الانم مشکلی نداره

یه دکتر طب سنتی خوب هم ببری خوبه در حد دکتر خیراندیش یا دکترهای زیر نظرش مثل اسدزاده 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

انشالله بلاتون دور باشه ما ۲ سال پیش اومدیم تهران ، دزد به صندوق عقب مون زد و کلی وسیله های باارزش ...

ممنون عزیزم. متاسفانه هنوزباردارنشدم من بجزروماتیسم ی بیماری بدترم هم دارم. نگران نباش عزیزم من تجربم زیاده تواین زمینه واقعامیگم اگ داروهاشومرتب بخوره استرس خودخوری نداشته باشه قول میدم بیماریش خاموش بشه. من هزاران راه رفتم تااین بیماری شکست بدم بعد7سال تلاش چن ماه پیش ی اتفاقاتی برام افتادم بیخیال روماتیسم شدم چون دیگ ذهنم درگیر روماتیسم نبودالبته توپر سه ای وی اف هم قرارگرفت. دیدم دیگ دردندارم خاموش شده الحمدلله. اینم بگم بدن بابدن فرق میکنه روماتیسم انواع داره نوع من خیلی خیلی حاد مقاوم ب درمان بودمن موفق شدم کنترلش کنم وداروهام خیلی کم شدن

دخترم کلاس دهم تیزهوشانه ، استرس و اوج نوجوانی  خدا از این معلم‌ها نگذره که چقدر بچه ها رو اذی ...

سلام عزیزم

اسم و پروفایلتون آشناست ولی جزییاتی از شرایطتی که داشتین در ذهنم نیست.

ان شا الله که بخیر میگذره

خدا به دخترتون شفای کامل و عاجل بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنون عزیزم. متاسفانه هنوزباردارنشدم من بجزروماتیسم ی بیماری بدترم هم دارم. نگران نباش عزیزم من تجرب ...

ممنون عزیزم

انشالله خودتم زودتر بهبود پیدا می کنی و هر چه زودتر. به هدفت میرسی.

2810