2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلان عزیزم  دکتر لیلا نوین دکتر غددخوبی هست یادم نیست ابن سینا کار میکنه یا مام (بیمارهاش اکثر ...

عزیزم جواب پیامو داد یه شماره حساب به اسم جباری داده که دویست بریزم ، خود دکتره جواب میده ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترای امریکا اعتقاد دارن هرچی بخواد شده باشه تا روز ۹ و ۱۰ انتقال شده

مامان سوفی منم مشکل ضخامت دارم ،تو سیکل دوتا ویتامین ای ۴۰۰ هم خوردم اما کنسل شد باز سیکلم.

اما میترسم هر روز یه ای ۴۰۰ بخورم ،چون دکترا میگن دوز بالای ای خوب نیست 

سلام دخترای گل دوستای مهربونم. مهتاب فاطمه الا فاطمه ها  پونه مامان سوفی سارا عزیزم ندا عزیزم س ...

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی،روزای سختی رو میگذرونم،دیگه صبرم تموم شده ،هر چی تلاش میکنم برای بچه ب در بسته میخورم

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی،روزای سختی رو میگذرونم،دیگه صبرم تموم شده ،هر چی تلاش میکنم برای بچه ب د ...

قابل باشم حتما حتما موقع تحویل سال موقع شیر دادن برای همه دوستای گل نی نی سایت دعامیکنم

صبورباش زندگی کن زندگی جریان داره

خدا موقعش میدونه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم کلا همیشه روزی ۱ ویتامین ای ۴۰۰ بخور از اول سیکل تا روز قبل از انتقال هم دو تا ویتامین ای ۴۰۰ ...

مرسی مامان سوفی من حتماگوش میکنم عزیزم. شمامیدونین ای مایع تورحمم چیه؟ ویتامین ای از روزاول پریودی بخورم

عزیزم اول خشک بود الان خلط هم‌دارم ببخشید 

اخی همون مکمل بخور مثل قرص جوشان اون خلطارو میاره بیرون قشنگ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
اره خاهر به خدا هنوز که هنوزه خودمم باورم نمیشع که باردار شدم همش میگم خدایا هیچ زنی تو حسرت بچه نبا ...

مرسی عزیزدلم ❤️

این حرفو نه نیاز جون فقط روی خوب شدنت تمرکز کن انشاءلله دیگه آخراش تو همین یکی دو روز میای میگی حالت خیلی بهتر شده و مطمئنم میشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نتیجه گرفتی شما خم ایمنتون بالا بود

دکتر چیزی بهم نگفت فقط چون یه بار تو هشت هفته بدون دلیل سقط داشتم احتمالا به خاطره همون داده

نمیدونم عزیزم هفتم باید برم آز بدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
چقدر شد قیمت ش؟ چندکین روز انتقالتهَ؟ انشالله نتیجه میگیری

داخل فاکتورمو نگاه کردم هر کدوم با بیمه دراومده  ۱۶۹۰۰۰ تومان

بدون بیمه نوشته ۵۶۳۰۰۰ تومان

سلام عزیزم فک کنم اشتباه منشن کردین پیام آسمون جون رو ریپلای کردین!انشالله که شما دمه عیدی مثبت بشین ...

سلام عزیزم

نگران نباش من تو ماه هشتم کرونا گرفتم سرفه های بدی داشتم اصلا نمیتونستم بخوابم 

فقط باید مایعات بخوری استراحت داشته باشی و چیزای مقوی بخوری

هر روز شلغم  بخور برای زیبا شدن نی نی هم خوبه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810