2777
2789
عنوان

نمیدونم به همسرم بگم باردارم یا ن

194 بازدید | 15 پست

همین امروز متوجه شدم اما از مدتی پیش به فکر جدایی هستم چون خانوادش خیلی اذیت میکنن و اونم به ناحق طرف اونارو میگیره و الان چندماهه بخاطر خانوادش با من سرد شده امیدی به این زندگی ندارم و از ادامه دادنش میترسم حس میکنم انتخابم اشتباهه حالا نمیدونم بگم باردارم یا س ق ط کنم و جدا شم از طرفیم دوسش دارم ولی از رفتارای بدش خسته شدم کم کم دارم حسمو از دست میدم بنظرتون چیکار کنم زودتر باید تصمیم بگیرم تا جنین بزرگتر نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکاری کن خودش بفهمه بارداری 

مثلا خودتو بزن به غش و اینجوری 

تا ببرنت درمونگاه 

بعد بگن خانومت بارداره 

و بعد دهنش سرویس شه 

خودت نگو بنظرم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
میترسم همه چیز بدتر بشه و با این بچه هم بد باشه

نه نترس شایدم همه چی عوض شد توکل کن به خدا اگه دیدی عوض نشد اون وقت جدا شو بنظرم تا بدنیا اومدن بچت صبر کن

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

خواسته خدای با سقط جنین چیزی عوض نمی‌شه خودت بعدا عذاب وجدان میگیری

منم باردارم با شکم پر اومدم خونه بابام شوهره منم به ناحق طرف خانوادش رو میگیره 6 ماه زندگی میکنیم خیلی خوب بود همین  یک ماه همش منو آراز اذیت بزن تخریب جلو خانوادش میکرد منم اومد خونه پدرم برای طلاق هم جون بچمو برداشتم هم جون خودمو فرار کردم آرامش روحی و روانی منو گرفتن تو این یک ماه 

خواسته خدای با سقط جنین چیزی عوض نمی‌شه خودت بعدا عذاب وجدان میگیریمنم باردارم با شکم پر اومدم خونه ...

منم میترسم همین بشه از اینکه به دنیاش بیارم و ازم جداش کنن

به نظر من اومدن بچه رو به ف ا ل نیک بگیر 

بعدم هیچوقت نزار شوهرت بین تو و خانواده ش مجبور بشه یکیو انتخاب کنه!!!! 

هر کدوم جایگاه خودتونو تو قلبش دارید 

مردها عاشق اقتدارن، عاشق اینکه بهشون توجه بشه، تلاهاشون دیده و تحسین بشه، ببین کجا براش کم گذاشتی جبران کن 

اگه دوسش داری، و رابطه زناشویی هم تا حداکثر یکماه پیش داشتین، وقت جدایی این رابطه نرسیده" 

2810