2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم خداروشکر که کامل قطع شده من دیگه خونریزی ندارم ولی چند روزی 1 بار موقعی که خودم خشک میک ...

منم طرف راستم درد دارم دکتر گفت طبیعیه مخصوصا وقتی حالم بد میشه و فشار میاد به شکم یا موقع عطسه کردن که فک میکنم پاره میشه زیر شکمم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

خواهرای گلم

مامان های عزیز

پیشاپیش عیدتون مبارک

انشالله تو سال جدید همتون به ارزوهاتون برسید

اونایی که میخوان باردار بشن 🙏 امین

اونایی که باردارن بارداری راحت خوبی داشته باشن🙏 امین

اونایی که نزدیک زایمانشون هست زایمان راحتی داشته باشن🙏امین

و همه خانم های عزیز

سال پر از برکت و شادی داشته باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم فک کنم اشتباه منشن کردین پیام آسمون جون رو ریپلای کردین!انشالله که شما دمه عیدی مثبت بشین ...

برو دکتر بازم ،منم نمی‌دونستم میشه دارو خورد بچه‌های اینجا گفتن خدا خیرشون بده انشاالله ،سلفه،ترسش بدتره من دیگه اینقدر نگه میداشتم سلفه رو چشام پر خون میشد مرگم و می‌دیدم اصلا 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام عزیزم فک کنم اشتباه منشن کردین پیام آسمون جون رو ریپلای کردین!انشالله که شما دمه عیدی مثبت بشین ...

اره عزیزم من تو جواب آسمان اسم شمارو اوردم که بعد کلی سختی خدا طبیعی بهتون بچه داد

باشه عزیزم تو دوران بارداری بدنها ضعیفتر به خاطره همین مراقبتها باید بیشتر باشه

دیگه دارو نخور تا خود به خود خوب بشی تمرکزتو بزار روی بهبودی

احتیاجی به بستری نیست همینکه مایعات بدنت به اندازه تامین بشه کم کم سرفه هاتم کاهش پیدا میکنه همیشه کنارت آب ولرم داشته باش

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم خاهرم برا باره ۶منفی شد انتقالش براش سرم نوشتن بیمه هم تایید کرده ولی داروخانه میگه یه کد باید ...

انشاءلله که نتیجه میگیره 🤲

نه من رفتم اداره کلی ملیمو خواستنو خودشون برام ثبت کردنو تمام

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
برو دکتر بازم ،منم نمی‌دونستم میشه دارو خورد بچه‌های اینجا گفتن خدا خیرشون بده انشاالله ،سلفه،ترسش ب ...

ای خاهر اولین کسی که بهت گفت برو دکتر خودم بودم هزار بار رفتم دکتر بی فایدس 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
این سرمو واسه کسایی که مشکل ایمنی دارن تزریق میکنن  حتما تزریق کنید به مثبت شدن کمک میکنه  ...

میخام استفاده کنم اما خواستم یه اماری داشته باشم کسانی که استفاده کردن نتیجه گرفتن

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
اره عزیزم من تو جواب آسمان اسم شمارو اوردم که بعد کلی سختی خدا طبیعی بهتون بچه داد باشه عزیزم تو دو ...

اره خاهر به خدا هنوز که هنوزه خودمم باورم نمیشع که باردار شدم همش میگم خدایا هیچ زنی تو حسرت بچه نباشه!انشالله آسمان جان هم و خودت و بقیه دوستام به خواسته قلبیشون برسن !خاهر اصلا انگار قرار نیس بهتر بشم همس میکم یه جوری نیس پول بدم بستریم کنن یه امپول بیهوشی بزننم یه یک ماه بخابک‌شاید‌بهترشدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم من قبل انتقالم دکتر برام سه تا نوشت باید صبح بریم بیمارستان مارو پذیرش کنن . برای من با ...

نتیجه گرفتی شما خم ایمنتون بالا بود

هنوز منتظرم ببینم تاثیر داره یا نه من قبل انتقالم prp هم برام انجام دادن روزی که دکتر برام نوشت گفت ...

چقدر شد قیمت ش؟ چندکین روز انتقالتهَ؟ انشالله نتیجه میگیری

عه شما بودی    دارهامو میدم بگیر 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
اره خاهر به خدا هنوز که هنوزه خودمم باورم نمیشع که باردار شدم همش میگم خدایا هیچ زنی تو حسرت بچه نبا ...

خلط داری یا فقط سلفه خشکه 

داروها رو فرستادم برات بگیر حتما ، دیفن هیدرامین و کلدیرام هم بود 

ژریم خاصی هست ایمنی بدن رو کم کنه؟ چطوری ایمنی میره بالا یعنی براثر استفاده از داروهای انتقاله یا خودش مادر زادی بالاست یا یک بیماری هست اطلاعاتی داشتین ممنون میشم راهنمایی کنید یه تا انتقال منفی با شرایط عالی داشتم میخام طبیعی اقدام کنم دیگه نمیکشم باز تو راه ivf قدم بزارم همسرم کم تحرکی داشت ازمایشهای اولیه ولی این ازمایش اخر همچی نرماله فقط این ایمنی من مطرحه کسانی که این مشکل رو داشتن چکار کردن؟ نتیجه هم گرفتن؟  راهنمایی کنید 🥺

2810