2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست

دخترا من بعد خوابی ک دیدم خوابم نبرد...

وقتی دلم میگیره میرم سراغ عکسای کوچیکیم

انگار دارم به عکسای بچه ی خودم نگاه میکنم همینقدر ذوق میکنم 🥹 طبیعتاً به واسطه ی عکسا با خدا حرف میزنم..

اولین عکسی که میزارم رو ببینید 

برای اولین سونویی که مامانم رفته بود هست+ دستبندی که موقع زایمان میدن

. بقیه عکسا رو نمیدونم واسه چه تایمی هست

من نمی‌دونم مامان بابای من که انقد شوق و ذوق داشتن برای اومدن ما ( منو داداشم) چرا بعد ۱۵ سال زندگی جدا شدن؟!

یعنی دیگه ما براشون اهمیتی نداشتیم....

یکمم عکسا تاره🥲 با دست لرزون گرفتم بد افتاده

این پیراهن عروس هم برای تولد یک سالگیم هست🥹🤍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ربطی نداره به صفر بودن....  من قشنگ یادمه بعد دو تا منفی دکتر زنانم گفت مشکل اسپرمتون شد ...

خدا خیرت بده انا جون🤍

همیشه قوت قلب بودی برامون

خدا حفظ کنه کوچولوهاتو 🧿🤍

احتمال داره خودم برم دنبال کارای اهدایی البته با iui...

مراکز تهران انجام نمیدن ، شنیدم اصفهان و تبریز انجام میده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا میگم شماهایی که با معجزه باردار شدین  مشکل قبلا از تخمک بوده یا اسپرم؟ نمیدونم چرا این ...

عزیزم مشکل ما دو طرفه بود اما من به شخصه اعتقاد دادم که مشکل آندومتریوز من بیشترین مانع برا بارداریم بوده. چون من دو تا انتقال منفی داشتم. درسته من مشکل ایمنی و اتعقادیم داشتم و تو انتقال سومم که + شدم و اولین فرشتم و هدیه گرفتم سرم برا ایمنی و انوکسان برا انعقادی داشتم اما خوب بارداری دومم که با معجزه بود هم این مشکلات بودن لااقل انعقادی رو داشتم. مشکل اسپرمم که بود اما طبیعی باردار شدم من خودم ۹۹ درصد باورم اینه چون آندومتریوزم رو درمان کردم دو تا بارداریم رو تجربه کردم. حالا یکی با میکرو اون یکی طبیعی.... 

منظورم اینه برا من اینطوری بوده ممکنه برا شرایط کس دیگه متفاوت باشه. من طبق تجربه خودم و بدن خودم و همسرم همچین برداشتی از مسیر درمانم دارم.... 

یعنی اگه اسپرم مشکل اساسی نداشته باشه و جنین سالم تشکیل بشه من شخصا اعتقاد دارم بدن مادر از نظر رحم و ایمنی و انعقادی اوکی باشه نتیجه گرفته میگیره یعنی بدن مادر عامل مهمیه برا نتیجه گرفتن!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام فاطمه آره منم با نظر تو موافقم توی 80درصد اطرافیان وقتی مشکل از خانوم بوده زود نتیجه گرفتن

حرفتون درسته به شرطی که مشکلات مادر حل شده باشه.... 

مثلا برا من آندومتریوزم مانع بزرگی بود حل شد نتیجه گرفتن راحت شد!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من امروز شروع کردم روزی دوتا دوفامد دقیقا برا اول عید تموم میشه تو عید ادم یهو میره مسافرت بعد ...

عزیزم طبق دستور بخور سر خود کم و زیاد نکن اما احتیاطا مجدد بپرس نیاز باشه خودشون بهت میگن بیشترش کنی، داروها بر اساس تایم انتقال تنظیم میشن اگه بنا بود بعد تعطیلات انتقال بدی که بهت میگفتن.... 

مرسی گلم باشه میرم عفونی پس دیفن خوردی تو هم،هم  چین بدم نبوده خوردم زدم نت بدون کامپاندشم خرید ...

عزیزم من اون زمان که ذات الریه کردم یادمه با دکتر زنانم برا داروهام مشورت کردم اونم گفت به جای دیفین شربت پروسپان بخور یادمه اون زمان خارجیشو پیدا نکردم مشابهش یعنی ایرانیش رو خریدم اسمش یه چیزی تو این مایه ها بود. پروسپیتان یا همچین چیزی.... 

بعدا یادمه بچه هام مریض میشدن دکترش اینو تجویز میکرد.... 

سلام خانوما من روز هفت انتقالم تو ابن سینای تهران انتقال دادم و جنینام دو تا بلاست بودن.... دیروز بی ...

عزیزم انگار هوس ماهیتابه آنا رو کردی؟؟؟؟؟ 

دیگه روز هفت بی بی زدن رکورد زدی مادرررررررر؟!!!!!! 

🍳🍳🍳🍳🍳

سلام خانوما امروز آزمایش دادم عدد بتا 0.75 بود آزمایش دوم هم باید بدم یا قطع کنم داروهامو؟ مرکز هم ...

عزیزم بهتره تکرار کنی..... 

اینطوری عذاب وجدان نمیگیری، خدارو چه دیدی یهویی میبینی بالا رفت!!! 

سلام دوستان من امروز انتقال داشتم و دارو به جز ویتامین ها فقط استرادیول شیاف و آمپول پروژسترون و as ...

خوب عزیزم وقتی مشکلی نداشتی چرا باید داروی اضافه بگیری.... 

انشالله دو هفته دیگه خوش خبر خواهی بود.... 

خدا خیرت بده انا جون🤍 همیشه قوت قلب بودی برامون خدا حفظ کنه کوچولوهاتو 🧿🤍 احتمال داره خودم ...

فدات عزیزم.... 

انشالله بهترین بهترین بهترینا منتظرته.... 

سلام دوستان من امروز انتقال داشتم و دارو به جز ویتامین ها فقط استرادیول شیاف و آمپول پروژسترون و as ...

سلام عزیزم. مگه انتقال چندمت بود؟

من انتقال اول فقط آمپول پروژسترون داشتم که با همونم مثبت شدم ولی ۷ هفته و ۵ روز سقط شد.

انتقال دومم قرص دوفامد، آ.س.آ، شیاف پروژسترون، استرادیول داشتم که منفی شد.

انتقال سوم همون داروهای انتقال دوم به اضافه آمپول آنوکسا و قرص پردنیزولون که اونم متاسفانه منفی شد

به نظرم داروها بستگی به دفعات انتقال داره، من انتقال اول فقط با آمپول مثبت شدم پس فکر نکن داروهات کمه، فقط اول خواست خدا بعد خوب بودن رحم و قوی بودن جنینت مهمه. 

ایشالا به زودی خوش خبر بیایی. ❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ای جانم پست قبلیتو که خودم و جواب دادم گفتم بهترین زمان خواهد اومد فکرشم نمیکردم با بهترین زمان به ا ...

قربونت برم😍

ممنون بابت راهنمایی هاتون

از همه بچه های اینجا درس صبوری یاد گرفتم

خوب عزیزم وقتی مشکلی نداشتی چرا باید داروی اضافه بگیری....  انشالله دو هفته دیگه خوش خبر خواهی ...

خیلی ممنون که جواب دادی آنا جون❤️ انشالله. 

ببخشید یک سوال مشکل ما هم مثل همون که گفتید مشکل اسپرم هست (برای ما تعداد خوب مورفو صفر حرکت پایین) شما گفتید تصمیم گرفتید بیشتر تلاش کنید به جای اهدایی یعنی تونستید مشکل رو حل کنید یا اینکه انقدر انتقال دادید که بلاخره گرفت؟ چون اگر این بار نشه تو این فکر بودم اهدایی بگیرم با اینکه ۳ تا نی دیگه جنین دارم. کلا بنظرتون با مورفو صفر جواب میده icsi؟