2777
2789
عنوان

خیلی از این موضوع ناراحتمم

191 بازدید | 29 پست

من وقتی تو ی رابطه احساسی باشم و حالم خوب باشه صبر تحملم در برابر مشکلات زیاده مثلا ی مدلش اختلاف با خانواده س وقتی تو رابطه بودم حس عشق دوستدداشتن از اون دریافت میکردم تو اختلافاتم با خانواده براحتی کوتاه میومدم و دعوا بحث پیش نمیومد 

ارامش داشتم ارومم حتی چهرمم زیباتر میشه 

اما وقتی تو رابطه نباشم ب شدت حس پوچی نا امیدی و در برابر حرفا اختلافات خانواده طاقت ندارم بحث میکنم دعوا شدیدتر میشه کلا میگم ب چ امیدی زندگی کنم و زندگی رو همش درد رنج میبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن ازدواج کنی

نمیتونم ب کسی اعتماد کنم برا ازدواج چون از سمت خانوادم اسیب دیذم هیچوقت بهم حس امنیت ندادن الان بطور مداوم تپش قلب دارم از استرس با اینکه ازشون دورم .

بنظرم رفتارت طبیعی هستش 

چون وابستگی و حس ترحم و محبت از طرف مقابل دریافت کردی و شده یجور فرار از مشکلات 

یه نوع عادت وابستگی 

وقتی نباشه حس و طاقت تحمل مشکلات سخت میشه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چون نیاز طبیعیه هر انسانی هست وهرکس با توجه به روحیات و شخصیتش این نیاز رو رو توی  ی سنی شدید احساس میکنه بهتره مراقب باشی بازیچه دست کسی نشی چون دیدگاه جنس مخالف مثل شما اصلا احساسی نیست کلا جور دیگه ای به  ماجرا نگاه میکنن حتما با آقایی که هدفش قطعا ازدواج هست آشناشو و حسابی تحقیق کن درموردش قبل اینکه بخوای وابستش بشی و چشم رو ایراد هاش ببیندی انشالله ی همسر خوب قسمتت بشه 

با خودت شاد باش و قوی باش هیچکس تا تهش باهات نمیمونه ک بخوای فقط بخاطر اون شاد شی

خب من الان با خودمم تو رابطه نیستم اما وقتی ارتبام با خانواده خوب نیست خیلی حس تنهایی بدبختی و حس گناه دارم و کلا حس بی کسی و تنهایی حس عدم تعلق حس اینکه به هیج جا تعلق ندارم اینو چجور با خودم حل کنم ؟ من حتی از دیذن صورت بابام هم حس ناامنی میگیرم از وجودش