2777
2789

من از یکی خوشم میاد ؛ ساعت رفت و آمدش رو یادداشت میکردم که یه روز همان ساعت برم بیرون که منو ببینه یا باهاش درمورد یه موضوع بی ربط صحبت کنم 🤦🏻‍♀️😐😂

سر همین قضیه زیاد میرم پشت پنجره و بیرون رو نگاه میکنم 🤦🏻‍♀️😂 

خواهر احمق و فضولم اومده کشوی میز من رو باز کرده و کاغذ رو دیده (از قصد اینکارو کرده چون چند بار دیده که داشتم روی کاغذ یه چیزی مینوشتم و دیروز هم تا اومد تو اتاقم کاغذ رو گذاشتم تو کشوی میز؛ فضول خانم 😐)

همون لحظه که رفتم پشت پنجره ؛ خواهرم برگشته به مامانم گفته من بخاطر فلانی میرم پشت پنجره 😂

مامانم برگشته میگه تو با فلانی چی کار داری ؟! با یه خنده ریزی ... (با یه همچین فیسی 😐🤭😅)

منم گفتم من با اون کاری ندارم 😐 میخواهم ببینم کی میره کی میاد (انگار کلانتر محله ام) 😂

حواسم نبود باید میگفتم گور بابای فلانی؛ من اونو آدم حساب نمیکنم اصن 😂

حالا هم فهمیدن ‌...

تو رو خدا بگین من چی کار کنم ؟! 😐😂

با این خواهر نفهم و فضول چجوری برخورد کنم که دیگه از این غلط ها نکنه 😂😂

بهش هنوز نگفتم که فهمیدم رفته کشوی من رو باز کرده ولی میخوام یه چیزی بگم که دیگه از این فضولی ها نکنه و بشینه سر جاش 😑

از طرفی میترسم مامانم بره به پسره بگه سمت دخترم نیا 🤦🏻‍♀️😂

من از پسره خوشم میاد ولی بلد نیستم چجوری برم مخ پسره رو بزنم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تو دفتر یادداشت گوشیت مینوشتی امن تر بود

بابا این خواهر فضول من آمار کل زندگیم رو داره 

تازه دیروز از نوت گوشیم هم حرف می‌زد که میدونم توش خرج و مخارج و بدهی ها رو یادداشت میکنی

من اصلا حریم خصوصی ندارم 😑😂

خاک به گورم😂چه خواهرایی پیدا میشن آبرو حیثیتتو پیش مامانت برده😁🤦‍♀️همسایه اتونه پسره؟خدا رو شکر م ...

آره همسایه مونه 😂😂

ببین این خواهر من بابت همه چی از من باج میگیره آخرش میره به مامانم همه چی رو میگه (یعنی هم پول دادم بهش هم رفته گفته)

اصلا آبرو برای من نذاشته کل زندگیم رو برای همه گفته ...

این دفعه دیگه نیومده باج بگیره مستقیم رفته به مامانم گفته 😂

اصلا خواهر نیست خواهرناتنی عه 😂

باید یکی کمکت کنه     

چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از دوستام از یه پسره خوشش اومد،خودش خجالتیه، من تو یه عملیات انتحاری، پریدم جلو پسره بهش گفتم یکی از دوستام از شما خوشش اومده، میشه شمارتونو بدین که بدم بهش؟  

هیچی دیگ، شمارشو دادم به دوستم  

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
باید یکی کمکت کنه چندوقت پیش با دوستام رفته بودیم بیرون،یکی از دوستام از یه پسره خوشش اومد،خودش ...

دوست و رفیق ندارم که 

همسایه مونه 

فقط مامانم میتونست بره یه چیزی بگه که اونم بعید میدونم حرفی بزنه 🤦🏻‍♀️😂

2810