2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044356 بازدید | 684381 پست
اونم به من دادندبد‌نیس

عه تو انومالی رفتی،تو همه روخوردیکه چه نترسی من چرا ترسوعم     

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلامت باشی  ان شاءالله سال جدید به حق فاطمه زهرا س، نی نی خودت تو بغلت باشه. الهی آمین یا ر ...

😭😭😭

پانیذ خواب دیدم 

نمیدونم بد بود یا خوب

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امشب نمک هارو گرفتم نیت کردنی بغض داشتم

نیتم اینطوری بود ، خداجون یا طبیعی حامله شم 

یا از طرف کویین خبری بشه ، یا iui کنم مادر بشم

خداجونم سال ۴۰۳ مادر بشم

اینو گفتم شاید مرتبت باشه با نیتی ک کردم ..

خوابی که دیدم

خواب دیدم تو یه حیاط قشنگم با زنداییم داریم اب میدیدم گلها و درخت هارو

بعد تو عالم خواب بیبی چک میزنم حامله بودم به زنداییم میگم ، اون میگه الان چ وقت بچه دار شدنه سقط کن

بعد من همونجا نمیدونم چیکار میکنم مثلا سقط میشه

حالا همچنان تو همون حیاط زيبا هستیم ها

بعدش مامانم و همین داییم میاد..

من با حالت بغض ب مامانم میگم مامان من بعد چندسال خامله شدم زندایی گفت بندازمش ، الان بنظرت دوباره حامله میشم 😭

همینطوری گریه میکردم تو خواب 

بعدش از خواب پریدم

ساعت ۴:۲۰ دقیقه از خواب بیدار شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون دکتر اسدی کجا هست جاش? ازمایشگاه اکسیر بلدم چون ساختمان کناریش مطب دکترم هست

بلوار چمران،برج پزشکی ساعت.ولی تا پس فردا بیشتر نیستش نوبتاشم انگار پر بود.من دیشب رفتم ان تی،دیدم غلغله هست،حتی خیلی از اساتید مثل دکتر عمویی و وفایی مریضاشونو ارجاع داده بودن اینجا طفلکیا با گریه و ناامید میومدن،بهشون میگفت وقت ندارم اصلا که شما رو سونو کنم،میرفتن.

دیگه منم فورا نوبت آنومالیمم گرفتم از الان😂😂

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
من امشب نمک هارو گرفتم نیت کردنی بغض داشتم نیتم اینطوری بود ، خداجون یا طبیعی حامله شم  یا از ...

انشاالله که خیره عزیزم و سال آینده برات بهترین ساله.

من همیشه برات دعا میکنم🌺😍

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام گلم من دخترم بردم دکتر پودر امپرازول داد انشالله که اثر کنه حتما ببر دکتر شمام باید درمان بشن گ ...

سلام عزیز دلم،ایشالا که تاثیر داشته باشه،منم فردا نوبت دکتر داره،منم میام میگم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
انشاالله که خیره عزیزم و سال آینده برات بهترین ساله. من همیشه برات دعا میکنم🌺😍

مرسی قاصدک جون😭♥️

یه حال عجیبی ام پریود هم شدم حالم خوب نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم .خوبی؟داغون شدم عزیزم تو این راه

ای جانم عزیزم میفهممت اما بدون تهش شادیه. بهترینا منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاااام آناجون. اااااای جااااانم 😍😍 ان شاالله دانشگاه رفتنشون❤️

فدات گلم. انشالله. انشالله همه دوستای گلم شاهد شادیا و موفقیتای دردونه هاشون باشن. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم امیدوارم حال دلتون خوب باشه نمیدونم چند نفرتون منو یادتونه  خواستم از تجربه ...

عزیزم مطمئندباش بهترین زمانش نرسیده بوده اما بدون اون مبهترین زمان تو بهترین شرایط خواهد اومد..... 

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

ای جانم پست قبلیتو که خودم و جواب دادم گفتم بهترین زمان خواهد اومد فکرشم نمیکردم با بهترین زمان به اندازه یه پست فاصله داشتممممممم.... 

اول صبحی کلی انرژی گرفتم..... 

انشالله به سلامتی بغلش کنین و قسمت تک تک دوستای منتظرمونم بشه.... 

بچه‌ها سرماخوردم گلوم خس خس می‌کنه با سرفه قرص سرماخوردگی میشه خورد تو بارداری 

عزیزم برو دکتر سر خود نخور اما اینم بدون نیاز باشه حتی آنتی بیوتیکم میتونی به تجویز دکترت بخوری.... 

من سر گل پسرم ذات الریه کردم کلی آنتی بیوتیک داخل سرک تزریق کردن دکتر میگفت بعا عفونتی که تو بدن مادره بیشتر لطمه میزنه پس سر خود دارو نخور اما اگه دکترت تجویز کرد با خیال راحت استفاده کن.... 

چرا دکتر نمیرین میدونی همین عفونت و سرفه چقد بده عزیزم زمان قدیم میگفتن دکتر نرین چون میگفتن دارو نخ ...

دقیقا عوارض عفونت بدتر از داروئه..... 

ممنون قشنگم 😍 میگم برای اسپرم اهدایی حتما باید شوهرم صفر صفر باشه؟! جواب ازمایشات اخرش ..

عزیزم ربطی نداره به صفر بودن.... 

من قشنگ یادمه بعد دو تا منفی دکتر زنانم گفت مشکل اسپرمتون شدیده بهتر اهدایی بگیرین اما من قبول نکردم و ترجیح دادم مجدد تلاش کنیم. 

منظورم اینه خواستم اینو بگم اگه فقط باید صفر میشد برا ما صفر نبود جنینم تشکیل میشد فقط دکتر منظورش این بود شاید با اهدایی شانسمون بیشتر بشه....